Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 25 sep 2020

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #166

AliExpress staat vol met opvallende koopjes en gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel en niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 166.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Backpack met LED-display

Naast dat je allerlei spullen kunt meenemen in deze rugzak, kun je er ook een leuke boodschap op weergeven voor wie achter je loopt. Dit kan via de bijbehorende app. Wie zijn eigen bedrijf wil promoten kan dus zijn bedrijfslogo op de rugzak laten shinen. Al kun je waarschijnlijk net zo goed een sticker op je backpack plakken of wat merchandise laten maken.

LED-backpack AliExpress
Backpack met display (Afbeelding: AliExpress)

63,62 euro

AliExpress topper: kabelbeschermer in de vorm van je favoriete (Aziatische) eten of drinken

Een trip naar Azië maken zit er de komende tijd niet in. Dat betekent niet dat je Azië niet naar jou kan komen in de vorm van een typisch Aziatische kabelbeschermer. Oké, dit is niet hetzelfde, maar beter kunnen wij het ook niet maken. Zie hier een kabelbeschermer in de vorm van bubble tea, een durian, jackfruit en meer.

kabelbeschermer
Kabelbeschermer (Afbeelding: AliExpress)

Vanaf 0,01 euro

Oortje voor belangrijke mensen

Ieder een beetje belangrijk persoon heeft een oortje als deze op zak, of nog beter, in zijn oor. Dit ‘onzichtbare’ oortje komt in de hele Bourne-trilogie voor maar ook vrijwel iedere buitenlandse correspondent op het nieuws heeft deze gadget. Het zal je niet verbazen dat je er een op AliExpress kunt kopen.

oortje AliExpress
‘Onzichtbaar’ oortje (Afbeelding: AliExpress)

8,70 euro

Oogmasker met Bluetooth hoofdtelefoon

Slapen met een hoofdtelefoon op klinkt onmogelijk en niet bevorderlijk voor je slaap, maar daar is Ali het niet mee eens. De Chinese webshop wil namelijk producten verkopen en promoot dit oogmasker met ingebouwde hoofdtelefoon daarom ongegeneerd. Of het gezond is om met een Bluetooth-band om je hoofd in slaap te vallen weten we niet, maar wij passen toch even.

Bluetooth oogmasker AliExpress
Oogmasker met Bluetooth speaker (Afbeelding: AliExpress)

10,45 euro

Draagbare waterkoker

Als je onderweg koffie of thee wilt drinken dan kun je dit meenemen in een thermosfles. Of je kunt het ter plekke brouwen in een draagbare waterkoker. De voordelen hiervan? Meer dan ‘versere thee’ kunnen wij ook niet bedenken.

draagbare waterkoker Xiaomi
Xiaomi draagbare waterkoker (Afbeelding: AliExpress)

14,47 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan hier de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van week 39. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #166
Sluiten