Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #167

AliExpress staat vol met opvallende koopjes en gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel en niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 167.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Telefoon in de vorm van een schoen

Heb je nog een telefoonaansluiting in je huis of kantoor? Dan is het tijd die weer in gebruik te nemen. Deze pump-telefoon schreeuwt namelijk om een plekje in je kamer. Hij is fouter dan fout en de perfecte telefoon om uren lang met je moeder te bellen of via welke stevige business deals te sluiten.

schoen telefoon AliExpress
Schoentelefoon (Afbeelding: AliExpress)

9,72 euro

AliExpress topper: 3D-lamp ‘draak’

Wie nog steeds huilend in een hoekje zit omdat Game of Thrones is geëindigd, of wie nog steeds huilend in een hoekje zit omdat Game of Thrones zo zwak eindigde ziet misschien het licht in deze lamp. De 3D-lamp wordt op AliExpress omschreven als ‘modern art‘ maar wij noemen het liever China chique.

LED-lamp AliExpress
Een draak van een lamp (Afbeelding: AliExpress)

14,70 euro

Een stel ballen voor aan je NERF gun

Upgrade je NERF-skills met wat extra grip. Bevestig deze ballen op je NERF gun zodat je gegarandeerd raak schiet, of in ieder geval een NERF gun met ballen hebt.

NERF ballen
NERF-ballen (Afbeelding: AliExpress)

10,99 euro

Slimme ring

Deze ring lijkt op een zogenaamde ‘mood ring’ die je toen je 8 was op de kermis won of in de speelgoedwinkel kocht. De AliExpress ring is net zo ehm, stijlvol, maar heeft wat andere functies. Zo kun je hem aan je smartphone koppelen en gebruiken om… Ja, waarvoor eigenlijk? Als we de reviews lezen dan blijken ook de kopers niet goed te weten wat ze met hun slimme ring kunnen. Al lijken ze wel blij met de ring met Chinese chip er in. Wij laten hem toch maar even aan ons voorbij gaan.

slimme ring AliExpress
Slimme ring (Afbeelding: AliExpress)

0,79 euro

Kleinste schakelbak

Deze mini-schakelbak is gemaakt voor wie ongemakkelijk in een wachtkamer zit met lege smartphone, de tijdschriftenbak niet wil aanraken, maar niet stil kan zitten en wat met zijn handen wil friemelen. In ieder ander geval heb je deze vreemde sleutelhanger niet nodig en kun je beter zelf een veter aan je sleutel binden om hem niet kwijt te raken.

schakelbak AliExpress
Kleinste schakelbak (Afbeelding: AliExpress)

0,95 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan hier de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #167
Sluiten