Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #168

AliExpress staat vol met opvallende koopjes en gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel en niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 168.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

LED harnas voor de hond

Als je zelf veilig over straat gaat in het donker met lampjes op je fiets of een reflecterend hesje tijdens het hardlopen, vergeet je hond dan niet ook goed ‘aan te kleden’. Tenminste, als je hem meeneemt naar buiten tenminste. Op Ali kwamen we dit LED-harnas tegen waarmee je kleine hond zeker opvalt. We zeggen er even bij dat je hond klein moet zijn, want dit mini-harnas past niets groters dan de gemiddelde teckel.

LED-harnas AliExpress
LED-harnas voor de hond (Afbeelding: AliExpress)

2,14 euro

AliExpress topper: digitaal horloge met rekenmachine

Laat je niet overtuigen dat je een smartwatch nodig hebt. Niemand heeft namelijk een smartphone op zijn pols nodig hebt. Waar je echt baat bij hebt is een ‘ouderwets’ horloge waar je de tijd op kunt aflezen. Niet spannend genoeg? Misschien is dit horloge inclusief rekenmachine een goede middenweg.

horloge rekenmachine AliExpress
Horloge met rekenmachine
(Afbeelding: AliExpress)

1,62 euro

‘Ouderwetse’ MP3-speler

We blijven nog even in de retro-sferen met deze MP3-speler. We kunnen hem gerust retro noemen omdat de MP3-speler anno 2020 bepaald niet gebruikelijk is. Voor wie niet weet hoe hij werkt; hij speelt MP3-bestanden af, geen Spotify dus. Heb je nog een mapje op je computer met oude MP3-bestanden? Zet ze dan op deze gadget en neem hem mee tijdens je rondje hardlopen. Dat is een stuk makkelijker dan je complete smartphone mee te sjouwen.

MP3-speler
MP3-speler (Afbeelding: AliExpress)

Vanaf 0,01 euro

Selfie-tripod

Waar selfies nemen ooit een ongebruikelijke en ongemakkelijke manier van fotograferen was, is het tegenwoordig de beste manier om jezelf ongegeneerd te laten zien. Wie de kunst van het selfies nemen heel (of te) serieus neemt kan daarvoor een selfie-tripod als deze aanschaffen. Hij kan op de tafel geklemd worden maar wordt ook geleverd met een enorme tripod die je op de grond kunt zetten.

selfie tripod Ali
Selfie tripod (Afbeelding: AliExpress)

10,42 euro

Portemonnee met Bluetooth

Je portemonnee kwijtraken is zachtgezegde onhandig. Deze Bluetooth portemonnee raak je niet makkelijk kwijt, tenminste, dan moet je hem wel eerst aan je smartphone koppelen. Hoe deze ‘smart wallet’ precies werkt wordt ons niet helemaal duidelijk op de Chinese webshop, maar verwacht geen complete James Bond-gadget voor nog geen twintig euro.

smart wallet AliExpress
Smart wallet (Afbeelding: AliExpress)

18,19 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan hier de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #168
Sluiten