Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #169

AliExpress staat vol met opvallende koopjes en gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel en niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 169.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Ontbijtmachine

Of met deze ontbijtmachine van AliExpress het ultieme ontbijt maakt, durven we niet te zeggen, maar hij maakt wel een groot ontbijt. Deze alles in-een machine is perfect voor wanneer je niet kunt kiezen wat je wilt ontbijten: ontbijt gewoon alles! Zoals toast, een omelet, havermout, gestoomde groenten of een volledige hot pot natuurlijk.

ontbijtmachine AliExpress
Ontbijtmachine (Afbeelding: AliExpress)

28,55 euro

AliExpress topper: USB-oplader met handaandrijving

Is je smartphone leeg? Leg hem dan aan een oplader. Is er geen stopcontact in de buurt? Gebruik dan een powerbank. Heb je die niet bij je? Dan kun je altijd als noodoplossing nog deze dynamo gebruiken die met behulp van jouw eigen kracht je smartphone oplaadt. Ali vermeldt er niet bij hoe lang je aan de slinger moet slingeren maar zie het als een goede pols- en armtraining.

AliExpress oplader hand
Oplader met handaandrijving (Afbeelding: AliExpress)

0,70 euro

Mini vaatdroger

Na het afwassen kun je de schone vaat laten uitlekken of kun je deze afdrogen met een theedoek. De een kost geen moeite en de ander een kleine moeite. Is zelfs de kleine moeite je wat te veel? Dan heeft Ali een oplossing voor je: een kleine vaatdroger. Maar pin ons er niet op vast aangezien het lezen van karakters niet onze kwaliteit is.

vaatdroger AliExpress
Vaatdroger (Afbeelding: AliExpress)

136,52 euro

Aansteker die werkt met laser

Deze aansteker tovert een vlam tevoorschijn nadat jij je vinger door een laserstraal steekt. De kleine vlam kost je dus een vingerkootje, maar dan heb je ook wat. Dit laatste is natuurlijk niet echt waar; het kost je geen vingerkootje. Het kost je wel iets meer dan zeven euro.

aansteker laser
Aansteker met laser (Afbeelding: AliExpress)

7,42 euro

Xiaomi bedstofzuiger

Xiaomi heeft een bedstofzuiger ontwikkeld. Denk jij direct: ‘nou wat handig!’. Misschien dat je dan gewoon wat minder in bed moet zitten eten. Dat scheelt je de aanschaf van een nutteloze gadget als deze. Alstu!

bedstofzuiger Xiaomi AliExpress
Bedstofzuiger van Xiaomi (Afbeelding: AliExpress)

57,41 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan hier de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #169
Sluiten