Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #170

AliExpress staat vol met opvallende koopjes en gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rijtje. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel en niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 170.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Draadloze mini stofzuiger

Kon je het niet laten om bij het tankstation een vegetarisch saucijzenbroodje te kopen en heb je die snel in de auto opgesmikkeld? Dan is de kans groot dat de kruimels van dit broodje maanden lang op en naast je autostoel blijven liggen. Op Ali kwamen we een gadget tegen die dit voor je oplost: een kleine handzame stofzuiger voor dit soort ‘noodgevallen’.

Baseus stofzuiger auto
Stofzuiger voor in de auto (Afbeelding: AliExpress)

34,58 euro

AliExpress topper: elektrische handwarmers

Koude handen zijn nooit fijn en zijn ook onhandig. Probeer maar eens een tekst te typen terwijl je vingers half zijn bevroren. Zelfs de beste autocorrectie en spellingscontrole kan die foutenregen niet corrigeren. Handwarmers als deze zijn de oplossing. Of tenminste, ze zijn een oplossing.

handwarmer AliExpress
Handwarmers (Afbeelding: AliExpress)

7,84 euro

Geldtruck elektronische spaarpot

Op Ali staan ontelbaar veel opvallende spaarpotten om je cash geld in te bewaren. Voor die vijf mensen die nog ergens cash geld hebben rondslingeren is deze automatische geldwagen misschien een goede plek om het in te stoppen. De auto ‘eet’ het geld op (zowel munten als briefgeld) en opent zijn deuren alleen als je het juiste wachtwoord invoert.

spaarpot AliExpress
Spaarpot (Afbeelding: AliExpress)

11,43 euro

Elektrische acupunctuur pen

Acupunctuur is een Chinese natuurlijke geneeswijze. Of dit apparaat van het Chinese AliExpress ook geschikt is om deze eeuwenoude methode mee uit te voeren is echter de vraag. De elektrische pen wordt geleverd met verschillende opzetstukken en eigenlijk is het maar goed ook dat de traditionele acupunctuur-naald er daar geen van is.

accupunctuur pen AliExpress
Acupunctuur pen (Afbeelding: AliExpress)

5,53 euro

Bluetooth speakers voor op de fiets of motor

Muziek luisteren op de fiets kan met oordopjes in of een hoofdtelefoon op. Maar waarom zou je de rest van het verkeer niet laten meegenieten met de door jouw uitgekozen hits? Wij kunnen er wel wat redenen voor bedenken maar wie daar niets van wil weten kan direct naar AliExpress gaan om deze Bluetooth speakers voor op het stuur van de fiets of motor te kopen.

motor bluetooth speaker
Bluetooth speaker voor fiets en motor (Afbeelding: AliExpress)

83,00 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan hier de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #170
Sluiten