Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #170

AliExpress staat vol met opvallende koopjes en gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel en niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 171.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Fietshandschoentjes met LED-licht

Een beetje extra verlichting tijdens het fietsen in het donker is nooit een slecht idee. Zo scoor je op AliExpress bijvoorbeeld deze opvallende fietshandschoentjes met LED-licht. De handschoenen beschermen je vingers in de winter niet tegen de kou, maar vergroten je zichtbaarheid wel. Al vragen we ons wel sterk af of die kabel die door de handschoen loopt erg comfortabel is.

fietshandschoenen AliExpress
LED-fietshandschoenen (Afbeelding: AliExpress)

15,13 euro

AliExpress topper: Massageapparaat voor de kat

Katten worden vaak gezien als eigenwijze, verwende en arrogante beestjes met een persoonlijkheid die je moet leren kennen. Speciaal voor de luxepoezen die hun baasje onder de duim hebben kwamen we op Ali dit massageapparaat tegen. Dit massageapparaat voor katten heeft verschillende acupunctuurpunten die zelfs voor katten die niet zonder handschoenen aan te pakken zijn lieve knuffeldieren maakt.

kattenmassage apparaat
Massageapparaat voor de kat (Afbeelding: AliExpress)

15,39 euro

Futuristisch brilletje met LED-verlichting

Of je met deze bril in de toekomst kunt kijken weten we niet, maar met deze bril op je neus zie je er wel uit alsof je zelf uit de toekomst komt. De bril heeft ingebouwd LED-licht die werkt op een kleine batterij. Je kunt voor een beetje spacey look gaan door voor één kleur en constant licht te kiezen of je kunt compleet spaced out gaan met het ‘stromende water’-effect.

LED-bril AliExpress
LED-bril (Afbeelding: AliExpress)

2,37 euro

‘Professionele’ projector voor vijf euro

De grote tv’s die verschillende multimedia-winkels verkopen nemen ongeveer je complete muur in beslag. Deze mini-projector neemt niet eens de ruimte van een boek op de boekenplank in beslag. De YG3000 is volgens de Chinese webshop een ‘professionele mini projector’. Hoe professioneel een projector van vijf euro is mag je zelf uittesten.

min-projector AliExpress
Mini-projector (Afbeelding: AliExpress)

5,08 euro

LED-zweep

Deze LED-zweep, als we het zo kunnen noemen, doet ons sterk denken aan de ufo-lamp die in onze kinderkamer stond. Haal de LED-glasvezelsprieten van die lamp af, maak er een handvat aan, en zie daar: de LED-zweep die je vandaag op de Chinese webshop kunt kopen.

LED-zweep AliExpress
LED-zweep (Afbeelding: AliExpress)

33,94 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan hier de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van week 45.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #170
Sluiten