Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #172

AliExpress staat vol met opvallende koopjes en gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rijtje. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel en niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 172.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

‘Feestelijk’ LED-mondkapje

‘Feestelijk’ is niet het woord dat 2020 het beste omschrijft. Juist daarom is het belangrijk er voor te zorgen dat we het jaar niet te duister afsluiten. Dat kun je doen met dit verlichte mondkapje op. Die brengt wat licht in de duisternis en staat zeker leuk naast de kerstversiering.

LED mondkapje
LED-mondkapje (Afbeelding: AliExpress)

7,83 euro

AliExpress topper: Een anders soort LED-gezichtsmasker

We kwamen nog een soort LED-gezichtsmasker tegen op Ali. Deze heeft alleen LED-lampjes aan de binnenkant van het masker zitten. Het masker belooft je huid middels lichttherapie jonger te maken. Zo zie je er na een paar behandelingen uit alsof het nog gewoon 2019 is en je 2020 nooit hebt hoeven doorstaan.

LED-gezichtsmasker AliExpress
LED-gezichtmasker (Afbeelding: AliExpress)

16,08 euro

Namaak design-lampen

Komt deze lamp je bekend voor? Dat kan. Het is namelijk een designlamp van het merk ‘Seletti’. Volgens Ali zijn dit de echte Seletti tafellampen, maar de prijs doet anders geloven. Het origineel kost namelijk (per muis) zo’n 120 euro terwijl deze voor slechts vijf procent van die prijs over de digitale toonbank gaan.

muislamp AliExpress
‘Design’ muislamp (Afbeelding: AliExpress)

6,11 euro

USB-verwarmde inlegzolen

Deze gadget is er een voor de serieuze koukleumen onder ons: verwarmde inlegzolen. Wij krijgen al zweetvoeten bij de gedachte aan deze inlegzolen, maar misschien is het jouw redding. De zolen hebben een bijbehorende afstandsbediening waarmee je ze op ieder moment kunt activeren.

verwarmde inlegzolen USB
USB-verwarmde inlegzolen (Afbeelding: AliExpress)

31,08 euro

LED-bak voor DIY reclame op je auto of om taxitje te spelen

2020 heeft ons voor verschillende uitdagingen gezet. Is het tijd voor een carrière switch? Dan kun je op de Chinese webshop terecht voor een handige LED-bak voor op de auto. Die is niet alleen handig als je als taxichauffeur aan de slag gaat maar komt ook goed van pas als pizzakoerier.

LED-bak AliExpress
LED lichtbak voor op de auto (Afbeelding: AliExpress)

58,95 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan hier de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van week 46.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #172
Sluiten