Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #172

AliExpress staat vol met opvallende producten en gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal bijzondere deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel en niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 172.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Karaoke microfoon in wortel-design

Ali is niet vies van een beetje karaoke op z’n tijd. Lees: als het aan Ali ligt dan staat de karaoke-machine iedere avond aan. Wie zich hier wel in kan vinden kan op de Chinese webshop deze karaoke-microfoon scoren. Hij heeft een bijzonder wortelontwerp voor wie honger krijgt tijdens het zingen en niet schuwt van een beetje plastic in zijn maag.

karaoke microfoon AliExpress
Karaoke-microfoon (Afbeelding: AliExpress)

10,67 euro

AliExpress topper: Gebreide AirPod case

We hebben al veel verschillende AirPod cases voorbij zien komen maar deze gebreide variant is toch echt een van onze favorieten. De case is zo fout dat hij fout blijft. Heeft dit wollige hoesje ook een functie? Wij kunnen er geen bedenken. Naast het warm houden van je AirPods is dit breiwerkje puur voor de sier. Als je het zo kunt noemen.

AirPods case AliExpress
Gebreide AirPods case (Afbeelding: AliExpress)

5,12 euro

Magnetisch AirPod-snoer

AirPods zijn ontworpen zonder snoer. Wie toch graag een snoer aan zijn AirPods heeft kan beter niet honderden euro’s uitgeven aan deze dure oordopjes en gewoon voor ‘ouderwetse’ oordopjes met snoer gaan. Wil je toch meedoen aan de hype? Dan kun je altijd nog dit magnetische snoer aan je dure draadloze oordopjes hangen.

AirPods snoer
Magnetisch AirPods snoer (Afbeelding: AliExpress)

1,09 euro

Bluetooth en LED-mondkapje

Dit jaar is een compleet nieuwe branche geboren: die van de mondkapjes. Je koopt ze tegenwoordig in allerlei soorten en prints en iedere tante met een naaimachine doet opeens big business in deze lapjes stof. Op Ali kun je al sinds jaar en dag opvallende mondkapjes kopen waar dit LED-exemplaar met Bluetooth er een van is. Teken op de bijbehorende app welk patroon je op het mondkapje wil zien en shinen maar!

Bluetooth mondkapje Aliexpress
Bluetooth LED-mondkapje (Afbeelding: AliExpress)

10,64 euro

Honden-föhnpak

Het laatste gadget uit dit rijtje is zeker niet de minste. Het is een föhnpak voor de hond. Want hondenhaar droogt niet vanzelf? Dat doet het natuurlijk wel maar we zijn gewoon een beetje jaloers dat wij niet in zo’n lekker warm opgeblazen pak op de bank kunnen hangen.

honden gadget AliExpress
Föhnpak voor de hond (Afbeelding: AliExpress)

9,34 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan hier de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #172
Sluiten