Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #173

AliExpress staat vol met opvallende koopjes en gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rijt. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel en niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 173.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Turbo-geluid uit je krakkemikkige autootje

En niet zo stoere auto kan stoer klinken met dit simpele gadget in de uitlaatpijp. Maar hoe groot en zwaar je motor ook klinkt dankzij dit gadget, zodra je krakkemikkige autootje om de hoek komt gereden val je direct door de mand. Is dit gadget als nog goed voor je ego? Scoor hem dan op Ali.

AliExpress auto gadget
Turbo-toeter voor in de uitlaatpijp van je auto (Afbeelding: AliExpress)

2,58 euro

AliExpress topper: Custom 3D maanlamp met foto

We hebben de maanlamp al eerder voorbij zien komen op de Chinese webshop. Wat we niet eerder zagen is een custom versie met een tekst of foto op de lamp afgedrukt. Of jouw gezicht op de maan of een afgezaagde tekst een toevoeging is aan de lamp mag je zelf oordelen.

maanlamp AliExpress
Maanlamp met eigen foto of boodschap (Afbeelding: AliExpress)

8,28 euro

Warme autostoelhoezen voor in de winter

Verwarming in de auto kapot? Of heb je het gewoon altijd koud in de auto? Trek dan een dikke jas aan en neem een paar handschoenen mee. Of slinger deze stoelhoezen om de stoelen waardoor je zo ongeveer verdwijnt in het neppe wol. Dat is ongetwijfeld warm. Of je vanuit dit enorme pluizige monster de weg nog kunt zien is echter de vraag.

AliExpress autostoelhoezen
Wollige autostoelhoezen (Afbeelding: AliExpress)

30,40 euro

Elektrische wijn dispenser

Wie te moe is om zelf zijn wijn in te schenken moet de fles misschien laten staan en naar bed gaan. Een andere optie is om op Ali deze elektrische wijn decadenter te scoren. Die schenkt de wijn voor je in en laat daarbij de juiste hoeveelheid zuurstof toe aan de wijn in de fles. Proost!

wijn dispenser
Elektrische wijndispenser (Afbeelding: AliExpress)

6,72 euro

Opvouwbare landing pad voor je drone

Een drone kopen op de Chinese webshop is geen geweldig idee, maar met een landing pad van de website kan niet zo veel mis gaan. Dit pad helpt om de drone op een precieze locatie te laten landen. Een nadeel van het gadget: je vouwt hem op zoals je ook zonneschermen met zuignap voor in de auto of je Quechua tent opvouwt. We weten allemaal dat dat makkelijker gezegd dan gedaan is.

opvouwbaar landingspad drone
Opvouwbare landingspad (Afbeelding: AliExpress)

6,72 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan hier de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #173
Sluiten