Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #174

AliExpress staat vol met opvallende koopjes en gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rijtje. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel en niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 174.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Gadget om te communiceren in het verkeer

In het verkeer lopen de gemoederen makkelijk op. Het gemiddelde heethoofd heeft dan ook niet genoeg aan een claxon en wat handgebaren. Voor hen verkoopt Ali dit programmeerbare LED-display. Verwacht je drukte in het verkeer? Dan kun je hierop alvast een passende boodschap instellen die je tijdens het rijden aan de bestuurder achter je kunt laten zien.

LED-display AliExpress
LED-display (Afbeelding: AliExpress)

45,23 euro

AliExpress topper: Verwarmende en verkoelende honden- en kattenmand

Dit gadget laat wederom zien dat niets te gek is voor katten- en hondenbaasjes. De slimme hondenmand, die meer weg heeft van een tijdcapsule, heeft verwarming- en verkoelingselementen waardoor de temperatuur in het huisje precies kan worden afgestemd. Zo heeft je trouwe viervoeter het deze winter lekker warm terwijl jij verkleumd met vier dekentjes op de bank zit. Verschil moet er zijn.

verwarmde kattenbak AliExpress
Verwarmde katten-/hondenmand (Afbeelding: AliExpress)

181,26 euro

Bitje om je tanden te bleken

Een van de gadgets die we nooit zouden kopen op AliExpress is dit bitje om je tanden mee te bleken. Daarvoor kunnen we 1001 redenen. Bijvoorbeeld: waar is de gel van gemaakt waar je je tanden en tandvlees in laat weken? En waar is het bitje waar je een halfuur op sabbelt überhaupt van gemaakt? Wij slaan deze duidelijk even over en jij hopelijk ook

AliExpress gadget
Bitje om tanden te bleken (Afbeelding: AliExpress)

8,29 euro

Solar lamp en overbank in-een

Ali is niet vies van een multifunctionele gadget op zijn tijd. Daar is deze solarlamp er een van. Of moeten we het een powerbank noemen die ook functioneert als solarlamp? Enfin, het is een handig apparaat. Tenminste, als hij werkt. Want eerlijk is eerlijk, dat weet je natuurlijk nooit helemaal zeker wanneer je iets op AliExpress bestelt.

multifunctionele speaker
Multifunctionele lamp (Afbeelding: AliExpress)

5,53 euro

Schoenveters met LED-licht

Op Ali kwamen we de LED-schoenveters tegen. Dit lijkt een extreem nutteloze gadget maar niets is minder waar. Zo zijn ze perfect voor wie ook in het donker wil pronken met zijn nieuwe schoenen, voor wie een nieuw tapdansje heeft geleerd en die dag en nacht ongevraagd opvoert, of voor wie zijn schoenen nooit kan vinden in het donker. Kun jij je wel vinden in een van deze vrij specifieke maar niet onmogelijke voorbeelden? Dan weet je waar je deze opvallende LED-veters kunt scoren.

LED schoenveters
LED-schoenveters (Afbeelding: AliExpress)

2,31 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan hier de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van week 49.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #174
Sluiten