Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #175

AliExpress staat vol met opvallende koopjes en gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rijtje. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel en niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 175.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Automatische tandpasta dispenser

AliExpress staat vol met gadgets die niet zijn wat ze lijken. Deze automatische tandpasta dispenser is er daar een van. Wie het product wat beter bekijkt ziet namelijk dat deze dispenser geen LED-licht heeft en hij ook niet bepaald ‘automatisch’ is. Tenminste, het ligt eraan wat je onder automatisch verstaat. Met de tandenborstel op een soort hendeltje duwen waardoor er tandpasta uit de tube wordt geperst is wat ons betreft niet echt automatisch. Hou dus altijd goed je ogen open wanneer je producten zoekt op de Chinese webshop.

tandpasta dispenser AliExpress
Automatische tandpasta dispenser (Afbeelding: AliExpress)

Vanaf 0,01 euro

AliExpress topper: karaoke microfoon met opname-stand

Karaoke is top. Maar dan wel na een uurtje of 12 ‘s nachts of na een paar glazen bubbels. Wie zichzelf de een echte karaoke koning(in) vindt kan met deze microfoon zijn zangkunsten opnemen. Al blijven wij van mening dat karaoke niet is bedoeld om op te nemen en later nog eens terug te luisteren. Het is alleen bedoeld voor in de late uurtjes zodat iedereen het de volgende dag weer mooi is vergeten.

karaoke microfoon
Karaokemicrofoon (Afbeelding: AliExpress)

11,13 euro

Een bijzondere computer

Een driehoekige computer? Waarom ook niet, AliExpress. Deze computer valt niet alleen op door zijn vorm maar ook doordat hij met (nep)hout is bekleed. Waar het ontwerp goed voor is weten wij ook niet, maar hij is in ieder geval lekker compact.

Computer AliExpress
Driehoekige computer (Afbeelding: AliExpress)

131,71 euro

Touchscreen pen in de vorm van een teckel

Een stylus pen is, met name wanneer je veel tekent op je tablet of ander soort touchscreen, en handig ding. Het is alleen wel een saaie gadget. Als het aan Ali ligt hoeft echter zelfs geen stylus pen saai te zijn: zie hier een stylus pen in de vorm van een teckel.

teckel stylus pen AliExpress
Touchscreen pen (Afbeelding: AliExpress)

1,65 euro

Kitscher dan kitsch telefoon

Nu we toch weet thuiswerken kunnen we ook onze vaste telefoonlijn weer gebruiken. Niet omdat dat perse handig is, maar wel omdat er veel leuke telefoons te koop zijn. Dit model is niet perse leuk, maar zou niet misstaan in een aflevering van ‘Tussen Kunst en Kitsch’. Al is dit exemplaar zo overduidelijk Kitsch dat hij de uitzending nooit zou halen, laat staan dat hij ook maar in de buurt van de opnamestudio zou mogen komen.

telefoon AliExpress
‘Ouderwetse’ telefoon (Afbeelding: AliExpress)

40,42 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan hier de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #175
Sluiten