Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 25 dec 2020

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #177

AliExpress staat vol met opvallende koopjes en gadgets. Daarom zetten wij wekelijks wat deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel en niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 177.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Houtje-touwtje tafeltennistrainer

Heb je in deze tijden even geen buddy om mee te tafeltennissen? Geen probleem! Op AliExpress staan ontelbaar veel tafeltennis trainers. De een nog meer huis-tuin-en-keuken in elkaar gezet dan de ander. Deze ‘machine’ helpt je om na de lockdown als een ware pro aan de tennistafel te verschijnen.

tafeltennis trainer AliExpress
Tafeltennis trainer (Afbeelding: AliExpress)

27,81 euro

AliExpress topper: opvouwbare loopband

Gaan de sportscholen dicht en heb je een hekel aan hardlopen in de frisse buitenlucht? Haal dan een compacte loopband in huis. Daarop kun je ongegeneerd in een laag tempo wandelen en Netflixen tegelijkertijd.

opvouwbare loopband AliExpress
Opklapbare loopband (Afbeelding: AliExpress)

407,17 euro

Transparante Xiaomi TV

Wat komt er na de gebogen tv, de tv vermomd als schilderij en de tv die uit het voeteneind van het bed verschijnt? Precies: een transparante tv. Dit exemplaar van Xiaomi, waarvoor je trouwens diep in de buidel mag tasten, is transparant wanneer hij uit staat. Daardoor lijkt deze tv eigenlijk meer op een enorm raam dat staat te wachten op installatie in een kozijn. Bijzonder.

Xiaomi transparante tv
Xiaomi transparante tv (Afbeelding: AliExpress)

10.105,19 euro

Spy-kids achtige bril

Deze bril met ingebouwd LED-licht doet ons denken aan spy kids. Hij ziet er overigens erg comfortabel uit door de vorm; hij past perfect om je gezicht als een stuk gebogen plexiglas. En dat is het eigenlijk ook. Alleen dan dus met een stel LED’s die geen verdere functie hebben behalve jou er su-per stoer uit te laten zien.

LED bril AliExpress
LED-bril (Afbeelding: AliExpress)

2,43 euro

Geluid simulator voor kleine auto’s die graag groot willen zijn

Over super stoer gesproken: dit gadget is voor wie super stoer is maar eigenlijk nog stoerder wil zijn. Hoe je nog stoerder kunt worden? Door hard rondjes te rijden in een derdehands auto met vlammen-stickers erop en dit apparaatje in de uitlaatpijp. Dit apparaatje kan niets doen aan de deuken en krassen op je auto, maar laat hem wel klinken alsof er een zware motor onder de motorkap ligt. Super stoer dus.

AliExpress auto gadget
Turbo-toeter voor in de uitlaatpijp van je auto (Afbeelding: AliExpress)

2,52 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan hier de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #177
Sluiten