Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #180

AliExpress staat vol met opvallende koopjes en gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rijtje. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel en niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 180.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Wafelmaker

Alsof verse wafels op zichzelf nog niet goed genoeg zijn verkoopt AliExpress een wafelijzer waarmee je wafels bakt in allerlei leuke vormpjes. Het nadeel hiervan is alleen dat je uiteindelijk een paar losse kleine ‘stukken’ wafel hebt in plaats van één enorme warme verse wafel.

Wafelijzer AliExpress
Wafelijzer (Afbeelding: AliExpress)

22,35 euro

AliExpress topper: Bluetooth oordopjes in dieren-case

‘Schattige’ gadgets zijn een ding op de Chinese webshop. Er is blijkbaar een markt voor. Of jij daar bij hoort mag je zelf beslissen. Zo ja dan hebben we hier een paar Bluetooth oordopjes in een oplaadcase in dierenontwerp voor je. Je kunt kiezen uit verschillende dieren, van een muis tot aan een stier.

oordopjes AliExpress dier
Bluetooth oordopjes in dieren-case (Afbeelding: AliExpress)

12,49 euro

LED-smartphonecase

Bij daglicht lijkt dit een doodnormale transparante smartphone case. Als de zon onder gaat transformeert hij in een flitsende case. Letterlijk. De case geeft namelijk een complete LED-lichtshow als je een bericht ontvangt. Oké, zo flitsend zijn die paar kleine LED-lampjes niet, maar een belletje of bericht zal in ieder geval niet onopgemerkt blijven.

LED-smartphonecase
LED-smartphonecase (Afbeelding: AliExpress)

1,42 euro

Elektrische tandenborstel om mee schoon te maken

Een oude tandenborstel gebruiken om kleine hoekjes en kiertjes in de badkamer en keuken te schrobben is niet ongewoon. Iemand zag hier blijkbaar een gouden markt in. Zie hier: een speciale elektrische tandenborstel (-tanden) om mee te poetsen. En dan bedoelen we dus niet je tanden maar de smerige gootsteen. Wij danken en houden het gewoon bij onze oude tandenborstel. Dat werkt namelijk prima.

schoonmaak elektrische tandenborstel
Elektrische tandenborstel om het huis mee te poetsen (Afbeelding: AliExpress)

9,27 euro

Marvel toetsenbordstickers

Leren blind typen is een stomme klus. Die klus maak je wat leuker en zeker een stuk sneller als je deze stickers op het toetsenbord van je MacBook plakt. De letters op het toetsenbord blijven nog wel zichtbaar maar de hysterische stickers leiden je waarschijnlijk genoeg af om ze niet te kunnen lezen. Niet erg handig, wel leuk voor de Marvel-fans onder ons.

Marvel toetsenbord AliExpress
Marvel toetsenbordstickers (Afbeelding: AliExpress)

14,21 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan hier de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #180
Sluiten