Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #181

AliExpress staat vol met opvallende koopjes en gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rijtje. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel en niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 181.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Vonkenslingeraar

Dit is een typische gadget die je beter niet in je digitale winkelwagentje kunt leggen. Ten eerste is een ‘vonkenslingeraar’ namelijk geen echt woord en ten tweede moet je nooit vuurwerk of dergelijke producten van deze website bestellen. Hopelijk had je ons niet nodig om dit te beseffen.

vonken vuurwerk AliExpress
Vonkenslingeraar (Afbeelding: AliExpress)

4,08 euro

AliExpress topper: Inspirerende quote voor op MacBook

We kunnen allemaal weleens wat inspiratie gebruiken op zijn tijd. Waar we die vandaan halen verschilt. De een duikt de natuur in en de ander duikt AliExpress op om daar een ehm, inspirerende sticker te scoren zoals deze. Compleet met Disney-letters.

MacBook laptop sticker
MacBook sticker (Afbeelding: AliExpress)

4,20 euro

Piepkleine action camera

Op de Chinese website staan ontelbaar veel miniatuurversies van producten. Neem bijvoorbeeld deze piepkleine action camera. Hij is zo klein dat je haast bang bent hem kwijt te raken in alle actie. Of ergens in je broekzak.

action cam AliExpress
Piepkleine action camera (Afbeelding: AliExpress)

7,08 euro

140 Db fietsbel

Volgens Ali maakt deze fietsbel een geluid van 140 decibel. Dat is vergelijkbaar met het opstijgen van een vliegtuig. Met een geluid als dat krijg je zeker aandacht in het verkeer al betwijfelen we of het geluid van de elektronische fietsbel daadwerkelijk zo luid is. Het is te hopen van niet.

fietsbel ALiExpress
Luide fietsbel (Afbeelding: AliExpress)

10,38 euro

Automatische 360-graden elektrische tandenborstel

We kwamen deze 360-graden elektrische tandenborstel tegen op de Chinese webshop. Ideaal voor de ouder die overbelast is en het poetsen van zijn kind’s tanden liever aan een gadget van Ali overlaat. Of dat bij een goede opvoeding hoort mag je zelf oordelen.

elektrische tandenborstel baby
Elektrische tandenborstel voor babies (Afbeelding: AliExpress)

4,45 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan hier de beste deals van de Aldi, Lidl, Groupdeal en Kruidvat uit week 3.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #181
Sluiten