Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 29 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #182

AliExpress staat vol met opvallende koopjes en gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel en niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 182.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

LED 3D Buddha lamp

Een beetje extra sfeerverlichting is nooit verkeerd. Dat dachten wij. Totdat we deze ‘sfeerverlichting’ op Ali tegenkwamen. De voet van de lamp straalt deze bijzondere zittende Buddha-achtige verschijning uit. Vind jij hem wel schitterend? Dan weet je waar je hem kunt scoren.

LED 3d Buddha lamp
3D Buddha lamp (Afbeelding: AliExpress)

4,71 euro

AliExpress topper: Luchtbevochtiger in de vorm van een avocado

Luchtbevochtigers bestaan in allerlei soorten en maten. Daar kom je achter wanneer je (te)veel tijd op Ali’s website spendeert. Zie hier bijvoorbeeld deze avocado luchtbevochtiger met ingebouwde nachtlamp en mini kat in de ‘pit’ van de avocado.

luchtbevochtiger AliExpress
Luchtbevochtiger (Afbeelding: AliExpress)

13,02 euro

Cartoon-toetsen voor op het toetsenbord

Lekker praktisch wel, deze toetsenbord toetsen met 3D cartoon-figuren er op. Wie braaf met 10 vingers typt zoals geleerd op de typecursus kan deze extra toevoeging op het toetsenbord beter vergeten. Heb je toch een gebrekkige type techniek? Dan verzin je vast een nieuwe manier om deze toetsen in te drukken.

AliExpress toetsenbord
Cartoon toetsenbord toetsen (Afbeelding: AliExpress)

5,72 euro

Kleinste karaoke microfoon ter wereld

Zin in een klein beetje karaoke? Plug dan de kleinste karaoke microfoon ter wereld in je smartphone en zing naar hartelust mee met je favoriete nummers. De microfoon past prima in je jas- of broekzak zodat je overal en altijd een klein karaoke-feestje kunt starten.

microfoon AliExpress
Mini-microfoon (Afbeelding: AliExpress)

0,78 euro

Laser projectie toetsenbord

Een laser toetsenbord ziet er vrij futuristisch uit. Waar hij goed voor is weten wij ook niet helemaal. Oké, hij is makkelijk op te bergen maar daar is ook alles mee gezegd. Deze gadget van de toekomst heeft zijn nut nog niet helemaal bewezen, maar wie weet gebeurt dat over een jaar of 30 wel.

laser projectie toetsenbord AliExpress
Laser projectie toetsenbord (Afbeelding: AliExpress)

29,78 euro

Meer AliExpress deals

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan hier de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action uit week 4.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!