Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #183

AliExpress staat vol met opvallende koopjes en gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel en niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 183.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

AliExpress topper: Tekenende robot

Ben je niet goed in tekenen? Dan helpt deze robot je. Het gadget is eigenlijk bedoeld voor kinderen maar niet geïntimideerd als dit creatieve robotje beter tekent dan jij. Naast tekenen kan dit slimme robotje je ook helpen bij het oplossen van rekensommen.

teken robot AliExpress
Tekenrobot (Afbeelding: AliExpress)

68,68 euro

Kwal in nachtlamp met muziek

We komen er niet helemaal uit wat dit nachtlampje precies is en doet. In de nachtlamp zit een soort 3D-kwal, al kan het ook een echte kwal zijn (je weet het natuurlijk nooit met deze webshop). De nachtlamp lijkt verkrijgbaar als slechts de glazen (?) bol met kwal er in, maar ook op een sokkel die verbonden kan worden met een smartphone voor het afspelen van muziek.

AliExpress nachtlamp
Nachtlamp met kwal (Afbeelding: AliExpress)

53,19 euro

‘Gezellig’ spel met elektrische schokken

Mensen, kinderen en mensenkinderen: koop nooit een gadget van de Chinese webshop dat je belooft elektrische schokken te geven. Nooit. Dat gezegd hebbende kwamen we dit vreemde spelletje tegen waarbij een willekeurig persoon een stroomschok krijgt. Vrij schokkend inderdaad. Gezellig een spelletje spelen is anders.

schok spel AliExpress
Shokkerend spel (Afbeelding: AliExpress)

7,18 euro

Voetenwarmer voor onder het bureau

Koude voeten? Trek dan sokken of pantoffels aan. Of stop je voeten natuurlijk in deze verwarmde kubus (die eigenlijk geen kubus is want hij mist een paar wandjes). De uitvouwbare heater heeft ingebouwde verwarming die je voeten warm maakt. Een soort oventje voor je voeten dus. Vind je dit een vreemde gadget? Bekijk dan het speciale oventje hieronder.

voetenwarmer AliExpress
Elektrische voetenwarmer (Afbeelding: AliExpress)

20,22 euro

Droger voor de kat

We sluiten dit lijstje af met het meest vreemde gadget: een droger voor de kat. Je weet wel, een föhn maar dan in de vorm van een soort broeikas die je kat na het wassen in een paar seconden weer droog blaast. Dûh. Of deze kattenoven ook daadwerkelijk werkt weten we niet, maar we raden iedereen bij deze af hun kat in wat voor apparaat van Ali dan ook te stoppen.

kattendroger
Kattendroger (Afbeelding: AliExpress)

1106,43 euro

Meer AliExpress deals

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan hier de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #183
Sluiten