Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 12 feb 2021

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #184

AliExpress staat vol met opvallende koopjes en gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel en niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 184.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Waterdichte tas voor je smartphone voor tijdens het zwemmen

Wiens smartphone ongeveer met zijn hand is vergroeid neemt hem overal mee naartoe. Tijdens het zwemmen moet de smartphone alleen even aan de waterkant blijven liggen. Maar niet als het aan Ali ligt. Steek je smartphone in dit waterdichte heuptasje zodat je zelfs tijdens het zwemmen je smartphone op je lichaam kunt dragen. Blijkbaar is zwemmen met een tasje namelijk prima praktisch en beschermt een plastic hoesje van nog geen twee euro jouw dure smartphone onder water.

smartphone hoes
Smartphonetas voor tijdens het zwemmen (Afbeelding: AliExpress)

1,52 euro

AliExpress topper: piggy powerbank

Dit is geen ‘piggy bank‘ (engels voor ‘spaarpot’), maar een piggy powerbank. Het kleine varkentje heeft twee USB-poorten in zijn neus waardoor hij twee smartphones tegelijkertijd kan opladen, en een capaciteit van 10.000 mAh. De vorm van dit varkentje is misschien niet enorm handig wanneer je onderweg bent maar het oog wil ook wat he.

piggy powerbank
Piggy powerbank (Afbeelding: AliExpress)

13,97 euro

Franse Pokémon kaarten

We kwamen een collectie van 300 Franse Pokémon kaarten tegen op de Chinese webshop. Wat je met Franse Pokémon kaarten moet? Spelletjes spelen, de Franse taal leren, of beide. Het ligt er maar net aan hoeveel vrije tijd je te besteden hebt. Heb je geen vrije tijd en geen talenknobbel? Dan mag je ze ook gewoon in de doos stoppen waar de rest van je Pokémon collectie in ligt te verstoffen.

Franse pokémon kaarten
Franse Pokémon kaarten (Afbeelding: AliExpress)

3,58 euro

Elektrische beenverwarming

Een beetje extra warmte tijdens deze barre dagen zou niet verkeerd zijn. Ali’s oplossing: een soort kubus met ingebouwde elektrische verwarming waar je je benen in kunt steken. Dit lijkt een fijne oplossing wanneer je bijvoorbeeld achter een bureau zit te werken, maar het is niet veel praktischer dan een maillot onder je spijkerbroek aantrekken of een dekentje over je benen leggen. Deze laatste twee zijn gratis en hoeven niet vanuit China, Rusland of waar dan ook verscheept te worden.

Elektrische beenwarmer AliExpress
Elektrische beenverwarming (Afbeelding: AliExpress)

26,63 euro

Tafel, lamp en draadloze oplader in-één

We kwamen een opmerkelijke ‘tafel’ tegen op de Chinese webshop. We zetten het woord ‘tafel’ tussen aanhalingstekens omdat het eerder een poef op korte pootjes is. Laten we het zo zeggen: je kunt niet dineren aan deze tafel. Je kunt er wel licht op laten schijnen en je smartphone draadloos mee opladen.

lamp tafel smartphone lader AliExpress
Lamp, tafel(tje) en smartphone oplader in-één (Afbeelding: AliExpress)

55,60 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan hier de meest opvallende deals van Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #184
Sluiten