Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 19 feb 2021
Leestijd: 3 minuten

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #185

AliExpress staat bomvol met gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel én niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 185.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Tandenborstel voor toetsenbord

Op de Chinese webshop staan handige maar ook veel overbodige gadgets. Deze smalle tandenborstel speciaal voor het schoonmaken van je toetsenbord is voornamelijk deze laatste. Vooral omdat je precies hetzelfde werk ook met een gewone (oude) tandenborstel kunt doen. Daarnaast duwt een borsteltje als deze kruimels en stof toch alleen maar tussen de toetsen. Leuk geprobeerd, Ali.

tandenborstel toetsenbord
Tandenborstel voor toetsenbord (Afbeelding: AliExpress)

1,87 euro

AliExpress topper: gadget voor plantenliefhebber

Planten in leven houden is moeilijker dan het lijkt. Niet iedereen is in de wieg gelegd als plantenouder. Wellicht dat een gadget als deze de zorg makkelijker maakt. Het gadget detecteert de voedingsstoffen in de potgrond, meet de vochtigheid van de potgrond, de temperatuur en het licht dat de plant krijgt. Al die data (deze is af te lezen in de bijbehorende app) maakt het inzichtelijk hoe het er voor staat met je plant. Het is vervolgens in jouw (in)capabele handen om deze informatie te gebruiken in het voordeel van de plant.

planten gadget AliExpress
Planten gadget (Afbeelding: AliExpress)

11,14 euro

Elektrisch verwarmde en zelf krabbende ijskrabber

Ijskrabben is niet iedereens favoriete bezigheid. Of beter gezegd; het is vrijwel niemands favoriete bezigheid. Toch moet het gebeuren als je na een flinke nachtvorst de weg op wilt. Een ijskrabber als deze helpt je een handje; dankzij de ingebouwde verwarmingselementen dooit het ijs sneller en de roterende kop krabt het ijs voor je. Wat jij nog moet doen? Je luie arm uitsteken en het apparaat over de voorruit bewegen. Voilà!

ijskrabber AliExpress
Elektrische en verwarmde ijskrabber (Afbeelding: AliExpress)

14,62 euro

Oortelefoons met elfenoren

Over typisch AliExpress gesproken; wat dacht je van deze oordopjes met elfenoren er op? Deze oortelefoons zijn niet enorm handig wanneer je een muts draagt. Wanneer ze wel handig zijn weten we eigenlijk niet. Ze zijn voornamelijk vreemd, al zijn ze waarschijnlijk een topvondst voor wie niet vies is van een beetje cosplay.

cartoon oortelefoon
Elfenoren oordopjes (Afbeelding: AliExpress)

2,56 euro

Onleesbare magnetische klok

Hoe laat het is? Geen idee. De tijd aflezen op deze klok vergt waarschijnlijk wat training. Of een onleesbare klok praktisch is mag je zelf beoordelen. Wij houden het liever nog even bij de analoge- en digitale klok. Die zijn voor sommigen van ons al moeilijk genoeg.

magnetische klok AliExpress
Magnetische klok (Afbeelding: AliExpress)

25,96 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan hier meest opvallende gadgets uit de folders van Aldi, Lidl en Kruidvat in week 7.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!