Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #186

AliExpress staat bomvol met gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel én niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 186.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Mini arcade games

AliExpress verkoopt een speelautomaat als deze vast ook in het groot, maar dit mini apparaat is een typische Ali-gadget. Het kleine speelautomaat is goed voor een klein beetje afleiding. Tenminste, als je vingers niet te dik zijn om de joystick en knoppen te besturen.

mini arcade games AliExpress
Mini arcade games (Afbeelding: AliExpress)

14,57 euro

AliExpress topper: altijd muziek op zak

Met Bluetooth oordopjes in je oren rondlopen is asociaal en slecht voor je oren, dat moet de bedenker van dit ‘muziekdoosje aan sleutelhanger’ gedacht hebben. Met dit muziekdoosje heb je namelijk ook altijd muziek op zak, maar deel je die ook direct met iedereen die bij je in de buurt staat en is het geluid waarschijnlijk zacht genoeg om je gehoor geen schade toe te doen. We vragen ons wel af hoe lang dit ene deuntje leuk blijft. Welk liedje er uit dit muziekdoosje komt weten we niet maar we gokken op iets van ABBA of John Lennon.

muziek sleutelhanger
Muziekdoosje aan sleutelhanger (Afbeelding: AliExpress)

2,04 euro

Poop emoji outfit

Je kunt je niet altijd top voelen. Soms voel je je gewoon een beetje kak. Voel je je zelfs enorm kak dan kun je deze poop emoji outfit aantrekken. Dan weet je omgeving ook direct dat je niet in bent voor een lolletje. Al is het moeilijk om grappen en opmerkingen te ontwijken terwijl je in een enorme opblaasbare drol zit.

poop emoji kostuum
Poop emoji kostuum (Afbeelding: AliExpress)

20,51 euro

‘Vintage’ typemachine

We weten niet helemaal zeker of dit een typemachine is of een muziekdoos want de beschrijving van dit product is, zoals gebruikelijk, vrij onleesbaar. Misschien is het een piano vermomd als typemachine. Het zou ons niets verbazen. Wat ons wel zou verbazen is als dit apparaat daadwerkelijk van hout is gemaakt.

vintage typemachine
‘Vintage’ typemachine (Afbeelding: AliExpress)

9,07 euro

Feng Shui waterval met LED-verlichting voor op iedere werkplek

Thuiswerken is niet altijd relaxed, dat is AliExpress met je eens. Daar heeft het wel een oplossing voor: deze waterval met stoomfunctie en LED-licht die wat Feng Shui in je kamer brengt. Al kan het ook zijn dat het geluid van de stromende ‘waterval’ meer klinkt als een irritante lekkende kraan die oneindig doorgaat. Klinkt relaxed, toch?

feng shui AliExpress
Feng Shui waterval met LED-licht (Afbeelding: AliExpress)

23,59 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan hier de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #186
Sluiten