Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #187

AliExpress staat bomvol met gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel én niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 187.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Ring met ingebouwde thermometer

De infrarood voorhoofdthermometer lijkt op dit moment de meest populaire thermometer (nooit gedacht dit ooit te schrijven). Ali probeert de markt voor zich te winnen met een bijzondere thermometer; een thermometer in een ring. De ring meet op magische wijze de temperatuur van je vinger en deze temperatuur licht vervolgens op op de ring. Echt accuraat en betrouwbaar lijkt het niet maar hé, het is AliExpress, wat verwacht je dan?

thermometer ring
Ring met thermometer (Afbeelding: AliExpress)

1,16 euro

AliExpress topper: ‘Touringcar’ golfkar met plek voor de hele familie

Op zoek naar een auto? Wat dacht je van dit golfkarretje vermomd als touringcar? Je mag er de weg niet mee op maar dat maakt niet uit in onze huidige situatie met een minimaal aantal uitstapjes en afspraken buiten de deur. Of je de golfbaan er wel mee op mag ligt er waarschijnlijk aan hoe open minded jouw golfclub is over golfkarretjes van een onbekend merk.

golfkarretje AliExpress
Golfkarretje (Afbeelding: AliExpress)

5024,06 euro

Mini elektrische zaag/kettingzaag

In de categorie ‘gadgets die je beter niet op de Chinese webshop kunt kopen’ kwamen we deze mini elektrische (ketting)zaag tegen. Een zaag kopen op Ali is een slecht plan, maar een elektrische miniatuur kettingzaag is een next level slecht idee. Ga je aan het klussen? Leen dan liever een 30 jaar oude zaag van je verwarde buurman dan dat je deze website vertrouwt voor goed gereedschap.

elektrische zaag AliExpress
Elektrische zaag (Afbeelding: AliExpress)

4,34 euro

Retro telefoon smartphonehoesje

Waarom zou je een nieuwe flitsende glanzende strakke smartphone eruit willen laten zien als een hoekige, stoffige en haast analoge GSM? Geen idee. Wie zijn oude Nokia 3610 mist of een traantje laat wanneer hij denkt aan pingen met een BlackBerry kan als schrale troost zijn nieuwe toestel in een van deze hoesjes stoppen. Als het hoesje nieuwe smartphones net zo onverwoestbaar maakt als de oude toestellen dan bestellen wij er ook direct een.

AliExpress smartphone hoesje
Smartphone hoesje met opdruk van oude GSM (Afbeelding: AliExpress)

1,32 euro

Elektrische USB plantenspuit

‘Pfff is het alwéér tijd om de planten water te geven? Ik heb nog spierpijn in mijn hand van de vorige keer’, zei niemand ooit. Toch verkoopt Ali een oplaadbare elektrische plantenspuit die het zware werk, het spuiten, voor je doet. Helaas moet je nog wel zelf door de kamer lopen en de spuit bij de plant houden. Vind je dit ook te veel werk? Misschien moet je dan toch eens serieus nadenken over het installeren van een sprinklerinstallatie of ophouden met mekkeren.

elektrische plantenspuit AliExpress
Elektrische USB plantenspuit (Afbeelding: AliExpress)

12,46 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk hier de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #187
Sluiten