Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 12 mrt 2021
Leestijd: 3 minuten

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #188

AliExpress staat bomvol met gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel én niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 188.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

(Mini) ontbijtmachine

We kwamen deze ontbijtmachine tegen op AliExpress. Het apparaat heeft alles; van een koffiezetapparaat tot aan een oventje. Met de nadruk op ‘tje’ want wie de afmetingen van het apparaat bekijkt ziet dat het complete apparaat niet veel groter is dan de gemiddelde schoenendoos. Ook lijkt het apparaat op de foto rechthoekig maar de afmetingen laten toch echt zien dat het haast een vierkant is (32 x 30 centimeter). Enfin, als de koffie te drinken is houden wij op met klagen.

ontbijtmachine AliExpress
Mini ontbijtmachine (Afbeelding: AliExpress)

20,58 euro

AliExpress topper: elektrische stepfiets

Is het een elektrische fiets? Is het een elektrische step? Of is het (geen van) beide? Dit gekke elektrische apparaat, we noemen het voor het gemak even een ‘stemfiets’, heeft geen trappers maar ook geen deck om op te staan. Of het ontwerp van dit elektrische vervoermiddel dat een maximale snelheid van 25 kilometer per uur behaalt innovatief of onhandig is mag je zelf bepalen.

elektrische step AliExpress
Elektrische stepfiets (Afbeelding: AliExpress)

251,95 euro

Thug life brilletje

Loop rond als een levende meme met dit ‘this life’ zonnebrilletje op je neus. Dat scheelt je alvast wat werk voor het bewerken van foto’s. Op zoek naar een zonnebril die zonnestralen uit je oog houdt? Dan kun je dit kleine brilletje beter aan je voorbij laten gaan.

Thug life zonnebril
‘Thug life’ zonnebril (Afbeelding: AliExpress)

0,19 euro

Smartwatch met opvallend beeldscherm

Deze smartwatch doet misschien denken aan Apple’s Apple Watch maar valt op door de vorm van het scherm. Waar de meeste smartwatches een vierkant of rond scherm hebben heeft dit exemplaar een rechthoekig beeldscherm. Door het flinke beeldscherm is het niet een subtiel horloge, maar wie Instagram op zijn pols wil checken moet daar wat voor over hebben.

smartwatch AliExpress
Smartwatch (Afbeelding: AliExpress)

205,01 euro

Modieuze gadget voor in de douche

Dit laatste gadget is geen techy gadget maar het is wel een functionele gadget. Een gadget voor aanstellers om precies te zijn. Deze kroon houdt namelijk shampoo uit je ogen tijdens het douchen. Krijg jij zelfs jeukende oogjes van Zwitsal shampoo? Dan is dit gadget voor jou gemaakt.

douche gadget AliExpress
Douche gadget (Afbeelding: AliExpress)

0,73 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan hier de meest opvallende deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #188
Sluiten