Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 2 apr 2021
Leestijd: 3 minuten

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #190

AliExpress barst van de gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal opvallende deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel én niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 190.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Magnetische zwevende Bluetooth speaker

Er is maar een plek waar je een Bluetooth speaker en discolamp in-één die zweeft boven een soort lichtgevende ufo kunt scoren: AliExpress. Voor het licht zijn verschillende modi te kiezen; de een nog schitterender dan de ander. Letterlijk dus. Volgens Ali is een bijkomend voordeel van de sterke magneet onder de speaker en discolamp (hij zweeft dankzij de magneet) dat je hem op ieder willekeurige plek kunt laten hangen. Zoals bijvoorbeeld in een tram. Al zijn je medereizigers waarschijnlijk niet zo blij met de ongevraagde muziek- en lichtshow.

magnetische bluetooth speaker AliExpress
Magnetische Bluetooth speaker (Afbeelding: AliExpress)

65,79 euro

AliExpress topper: kabel-organizer

Kabel-organizer? Dit apparaatje lijkt op zichzelf op een onmogelijk op te lossen puzzel. Je kabels zonder ze compleet in de knoop te leggen in deze organizer krijgen staat gelijk aan het oplossen van moeilijke kruiswoordpuzzel, sudoku en het uitspelen van Tetris bij elkaar. Succes je kabels in deze zogenaamde ‘organizer’ te krijgen.

kabel organizer AliExpress
Kabel-organizer (Afbeelding: AliExpress)

2,42 euro

Compleet ingerichte caravan

Volgens Ali is dit een ‘Tiny home’ maar het lijkt toch echt verdacht veel op een camper. Een vouwcamper om precies te zijn. Deze vouwcamper koop je voor iets minder dan 7000 euro, klaarblijkelijk kant en klaar, op de Chinese webshop. Of je hem zelf met de auto moet komen ophalen bij de verkoper durven we niet te zeggen.

caravan AliExpress
Compleet ingerichte caravan (Afbeelding: AliExpress)

6922,60 euro

Robotmaatje waarvan je geen 1,5 meter afstand hoeft te houden

Sociale interacties met andere kinderen is opvoeding uit 2017. In 2021 kunnen kinderen gerust met kleine AI-robotjes spelen om wat ‘sociale skills’ op te doen. Daarnaast maakt zo’n robotje een stuk minder troep van je huis en hoef je hem niet van drinken en snacks te voorzien tijdens een play date van je kids. Handig, toch?

AI robot AliExpress
AI robot (Afbeelding: AliExpress)

442,50 euro

Waterpistoolklauw

Zie hier een waterpistoolklauw. Heb je daar nog nooit van gehoord? Dan kan kloppen want we hebben dit woord net zelf bedacht bij gebrek aan een betere omschrijving van deze NERF gun die een soort waterkogels schiet. Met deze klauw op je klauw ben je absoluut de coolste kid tijdens een watergevecht.

waterpistool NERF
Waterpistoolklauw (Afbeelding: AliExpress)

11,30 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan hier de beste deals van de Aldi, Lidl, Groupdeal en Kruidvat uit week 13.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!