Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #190

AliExpress staat bomvol met gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel én niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 190.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Badeend voor op je stuur

Waarom zou je een badeend op het stuur van je fiets monteren? Gewoon, omdat het kan. Volgens Ali is het een ‘modieuze gele eend’. Daar kunnen we het niet minder mee eens zijn. De badeend heeft geen functie behalve als lokaas voor dieven.

badeend fiets
Badeend voor op het stuur van je fiets (Afbeelding: AliExpress)

Vanaf 0,01 euro

AliExpress topper: reinigingsspatel voor AirPods

Zie hier een ‘reinigingsspatel’ voor je AirPods, aka een puntig wattenstaafje. Dit wattenstaafje is speciaal bedoeld om het vuil uit je AirPods te schrapen. Al kun je misschien ook gewoon naar de drogist gaan om daar een set wattenstaafjes te scoren. Niet om daarmee je AirPods schoon te maken maar om je oren eens een goede schoonmaakbeurt te geven. Het is maar een idee.

wattenstaafje AirPods
Wattenstaafje voor AirPods (Afbeelding: AliExpress)

Vanaf 0,01 euro

Tandartsje spelen

Naar de tandarts gaan is geen pretje. Bereid jezelf daarom thuis voor op een tandartsbezoek met dit lichtgevende tandartsspiegeltje. Al is het altijd erger wanneer iemand anders een instrument als deze in je mond steekt.

Tandarts spiegel AliExpress
Tandarts spiegeltje (Afbeelding: AliExpress)

2,14 euro

Op afstand bestuurbare haai

Onder het kopje ‘gadgets die je absoluut niet nodig hebt’ kwamen we deze op afstand bestuurbare haai tegen. De haai zweeft door de lucht (het is namelijk een helium ballon). Hij wordt geleverd als een soort bouwpakket inclusief afstandbediening maar zonder helium. Al kun je deze laatste vast ook ergens op de Chinese webshop scoren.

AliExpress gadget
Op afstand bestuurbare haai (Afbeelding: AliExpress)

11,10 euro

Zonnebloempitten eters opgelet

Is dit een smartphonehouder met ruimte voor zonnebloempitten of is het een zonnebloempittenbakje met ruimte voor een smartphone? Joost mag het weten. Het is in ieder geval een vreemd schaaltje en/of smartphonehouder die veel weg heeft van een hondenvoerbak.

smartphonehouder AliExpress
Smartphonehouder en kommetje in-één (Afbeelding: AliExpress)

Vanaf 0,01 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan hier een paar opvallende deals van Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #190
Sluiten