Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 9 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #192

AliExpress staat bomvol met gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel én niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 192.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

3D-printer

Op AliExpress staan ontelbaar veel 3D-printers te koop. Met een 3D-printer koop je eigenlijk meerdere gadgets in-een. Zo kun je hem aan het werk zetten om andere apparaten en gadgets voor je te printen. Al lijkt een printer als deze eerder geschikt om simpele voorwerpen als een plastic vaas (een beetje vreemd?) en speelgoed te printen. Zo haal je met dit apparaat dus eigenlijk een item in huis dat je niet echt nodig hebt en die nog meer items print die je ook niet echt nodig hebt.

3D printer AliExpress
3D-printer (Afbeelding: AliExpress)

173,95 euro

AliExpress topper: ‘DJI Osmo’ voor minder dan 3 euro?

We kwamen deze ‘DJI Osmo’ tegen op Ali voor minder dan drie euro. Dat lijkt te mooi om waar te zijn. En dat is het ook. Wat blijkt; het gaat niet om de gimbal van DJI zelf maar om twee stukken plastic die je er op kunt bevestigen. Waar dat goed voor is mag je zelf uitvogelen.

DJI Osmo nep AliExpress
‘DJI Osmo’ gimbal (Afbeelding: AliExpress)

2,69 euro

Micro USB ventilator

De ene dag sneeuwt het en de andere dag kun je zonder jas naar buiten. Een mini ventilator als deze is daarom een handige gadget om op zak te hebben. Je weet namelijk nooit wanneer het weer je overvalt met een plotselinge hittegolf.

Micro-USB ventilator
Micro-USB ventilator (Afbeelding: AliExpress)

0,24 euro

LED-mondkapje

Jezelf verstaanbaar maken met een mondkapje voor je mond is niet altijd even makkelijk. Al helemaal niet wanneer je op een gepaste 1,5 meter afstand staat en je gesprekspartner snot in zijn oren heeft. In dat geval helpt dit mondkapje van Ali je de boodschap over te brengen.

LED-masker
LED-mondkapje (Afbeelding: AliExpress)

10,80 euro

Wifi mascotte kostuum

Met dit wifi mascotte kostuum kun je geheel Covid safe carnaval vieren. Al moet je natuurlijk wel drie jaar wachten voordat carnaval weer wordt gevierd. Dat komt goed uit, want waarschijnlijk laat de bezorging van dit maffe kostuum ook even op zich wachten.

wifi-costuum AliExpress
Wifi costuum (Afbeelding: AliExpress)

154,19 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan hier de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action uit week 14.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #192
Sluiten