Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #193

AliExpress staat bomvol met gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel én niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 193.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Printpen met eetbare inkt

Op zoek naar een nutteloze gadget: hier is een ‘printen’ voor je die eetbare inkt print. Hoe deze pen of mini printer precies werkt weten wij ook niet, en wat er in de ‘eetbare’ inkt zit is voor ons ook een vraag, maar het is vast een leuk speeltje voor een dag of twee. Is het weggegooid geld en vervoer? Jazeker.

AliExpress print pen
Printpen met eetbare inkt (Afbeelding: AliExpress)

221,17 euro

AliExpress topper: ‘Gameboy’ van ‘hout’

Ali barst van de replica en rip offs van bekende game consoles. Zo kwamen we deze ‘houten’ Gameboy tegen op de webshop. De game console is natuurlijk niet gemaakt van echt hout maar heeft een opdruk met houtnerf, en o ja, je kunt er ook mee gamen. Het apparaat heeft wifi waardoor je er allerlei games op kunt spelen.

Gameboy hout AliExpress
‘Gameboy’ van ‘hout’ (Afbeelding: AliExpress)

93,77 euro

Super Mario bouwstenen-set

Net als dat de bovenstaande gameboy geen echte Gameboy is, zijn deze lego-stenen ook geen echte Lego. Dat betekent niet dat ze niet goed zijn voor een paar uur vermaak (en hopelijk wat langer dan dat). Waarschijnlijk ben je wel even zoet met het bouwen van deze Mario of Luigi, al helemaal als het blijkt dat de instructies in het Mandarijn zijn geschreven.

Super Mario lego
Super Mario lego (Afbeelding: AliExpress)

12,04 euro

Lamp die de zonsondergang simuleert

Iedere avond een prachtige zonsondergang zien lijkt onmogelijk, maar niet als het aan Ali ligt. Deze lamp simuleert namelijk een prachtige gouden zonsondergang op de muren van je eigen woonkamer of slaapkamer. Deze is niet zo mooi als het echte verschijnsel, maar het is wel lekker dat je er niet voor in de kou hoeft te staan.

zonsondergang lamp AliExpress
Zonsondergang lamp (Afbeelding: AliExpress)

13,80 euro

Lichtgevende kleerhangers

Waar lichtgevende kleerhangers goed voor zijn? Geen idee. Misschien om je ‘s ochtends goed wakker te maken wanneer je de kast opentrekt, of om dat ene item in je kast uit te lichten die je nooit aantrekt. Hoe dank ook, de neon kleerhangers worden met stroom gevoed via een snoer dus let op dat je ze met je slaperige kop niet de hele kamer door sleurt.

AliExpress LED kleerhangers
LED-kleerhangers (Afbeelding: AliExpress)

8,04 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan hier 15 opvallende deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action uit week 15. Van elektrische fiets tot air fryer.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #193
Sluiten