Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 30 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #194

AliExpress staat bomvol met gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel én niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 194.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Walkie-talkie

Vergeet je smartphone, AliExpress verkoopt een set walkie-talkies. Hiermee communiceer je net zo makkelijk met mensen bij je in de buurt. Met een bereik van zo’n 800 meter is het een handige gadget om met je buren te kletsen vanachter het raam of om vanaf de wc naar je partner of huisgenoten te communiceren dat het wc-papier op is.

walkie-talkie AliExpress
Walkie-talkie (Afbeelding: AliExpress)

13,54 euro

AliExpress topper: Slimme wc-bril

Over wc’s gesproken: dit is een slimme wc-bril. Hij is speciaal bedoeld voor wie delicate billetjes heeft. De wc-bril heeft namelijk een special verwarmingsfunctie, functioneert als bidet inclusief een massagestand. Of dit daadwerkelijk comfortabel is mag je zelf uitproberen.

wc-bril AliExpress
Slimme wc-bril (Afbeelding: AliExpress)

133,89 euro

Ademende vingerhoedjes voor het gamen op de smartphone

Wie zo veel gamet of met zijn smartphone speelt dat zijn vingerafdrukken zijn vervaagd en grip is verdwenen kan op Ali terecht voor een opvallende gadget. Deze kleine vingerhoedjes geven grip op het beeldscherm van je smartphone. De kleine vingerhoedjes zijn daarnaast een uitkomst voor wie last heeft van koude duimen.

AliExpress gaming vingerhoedje
Gaming vingerhoedjes (Afbeelding: AliExpress)

0,25 euro

Simlockvrije Nokia 3310

Zoals we hierboven ook al zeiden; vergeet je smartphone. Er zijn verschillende andere opties. Naast de walkie-talkie kun je ook terug naar de goede oude Nokia 3310. Deze gsm ondersteunt geen WhatsApp of Instagram maar heeft wel Snake: net zo vermakelijk en verslavend.

Nokia 3310
Nokia 3310 (Afbeelding: AliExpress)

16,11 euro

Plastic band voor de Apple Watch

Pimp je Apple Watch van een paar honderd euro met een plastic schakelketting van een paar euro. Misschien is hij op deze manier minder interessant voor dieven om te stelen. Al is hij op deze manier ook minder interessant om te dragen om je pols. Het is kiezen of delen.

AliExpress Apple Watch band
Apple Watch band (Afbeelding: AliExpress)

8,30 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan hier de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!