Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 23 apr 2021
Leestijd: 3 minuten

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #194

AliExpress staat bomvol met gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel én niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 194.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Glow in the dark stenen voor in de tuin

In de categorie ‘Dit heb je echt niet nodig’ hebben we als eerste een paar stenen voor in je tuin. Ja, stenen. Ali verkoopt werkelijk alles. Al zijn dit geen gewone stenen maar 25 of 50 glow in the dark-stenen. Verwacht niet dat ze er bij daglicht uitzien als echte stenen want deze fluoriserende dingen zijn alles behalve natuurlijk.

glow in the dark stenen
Glow in the dark stenen (Afbeelding: AliExpress)

2,06 euro

AliExpress topper: 300 Franse Pokémon kaarten

Niet geheel onverwacht kwamen we een collectie van 300 Franse Pokémon kaarten tegen op de Chinese webshop. Wat je met Franse Pokémon kaarten moet? Dat mag je zelf uitvogelen. Wat dacht je van spelletjes spelen of de Franse taal leren? Het ligt eraan hoeveel vrije tijd je om handen hebt. Heb je geen vrije tijd en geen talenknobbel? Dan mag je ze gewoon in de doos bij de rest van je Pokémon kaarten gooien die ook liggen te verstoffen.

Pokémon kaarten AliExpress
Franse Pokémon kaarten (Afbeelding: AliExpress)

4,56 euro

Lichtgevende zonnebril

Ben je moe? Zet dit brilletje op je neus en hij houdt je wakker. We kunnen ons namelijk niet voorstellen dat je moe kunt zijn met LED-licht een centimeter verwijderd van je ogen. Het licht belemmert je zicht misschien een beetje maar je valt met deze bril wel lekker op in het donker. Je kunt niet alles hebben hè.

LED-zonnebril AliEXpress
LED-zonnebril (Afbeelding: AliExpress)

6,81 euro

Barcode scanner

Door de winkel lopen, zelf al je producten scannen en aan het einde van de rit ze ook zelf afrekenen. Dit was een paar jaar geleden een futuristisch idee maar is tegenwoordig de normaalste zaak in sommige winkels en supermarkten. Op Ali scoor je je eigen barcode scanner. Zo hoef je niet een van die vieze apparaten te pakken die de winkelaar voor je al met zijn zweethandjes een half uur lang heeft vastgehouden. Oké, de scanner werkt niet zomaar in een willekeurige winkel, maar wie weet kun je iets fixen met een hacker om hem toch te laten werken.

barcode scanner AliExpress
Barcode scanner (Afbeelding: AliExpress)

9,63 euro

Plantenmonitor

De YouPin plantenmonitor houdt je planten voor je in de gaten. Iemand moet het doen. Via de bijbehorende app kun je op je smartphone zien hoe het met de plant gesteld is. Heeft hij meer zonlicht of water nodig? De app vertelt het je. Je kunt in plaats van naar de app ook gewoon naar de plant kijken. Die vertelt je namelijk ook of hij water of zonlicht nodig heeft. Dat zie je aan het aantal hangende en afgevallen bladeren en een levenloze bruine kleur, slimmerd.

AliExpress plantensensor
Plantensensor (Afbeelding: AliExpress)

15,64 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan hier de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week. Daar vind je onder andere een drone, keukenmachine, elektrische fiets en meer.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #194
Sluiten