Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #195

AliExpress staat bomvol met gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel én niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 195.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Mini projector

Wat heb je liever: een tv die een complete muur in beslag neemt of een projector die in je handpalm past? Indien je voor de laatste koos heeft Ali een deal voor je: een compacte projector die niet opvalt. Tenminste, afgezien van zijn minder subtiele fel gele uiterlijk natuurlijk.

mini-projector AliExpress
Mini-projector (Afbeelding: AliExpress)

29,30 euro

AliExpress topper: hanger voor hoofdtelefoon

Over onzinnige en onnodige koopjes en gadgets gesproken: hier is een haak met dubbelzijdig plakband waar je je hoofdtelefoon aan kunt hangen. Voor al die keren dat je al die rondslingerende hoofdtelefoons even niet meer aankunt. Al is het in die gevallen waarschijnlijk beter om de troep op je werkplek en bureau op te ruimen in plaats van nog meer troep te bestellen op AliExpress.

hoofdtelefoon haak
Haak voor hoofdtelefoon (Afbeelidng: AliExpress)

0,41 euro

‘LEGO’ USB-stick

Handig hoor, een USB-stick waarmee je een fort kunt bouwen. Het is alleen minder handig wanneer je USB-stick met belangrijke documenten erop in de stapel LEGO verdwijnt om nooit meer teruggevonden te worden. Een LEGO-blokje als USB-stick: het idee is leuk maar de uitvoering wat minder.

LEGO USB-stick AliExpress
‘LEGO’ USB-stick (Afbeelding: AliExpress)

2,46 euro

Slimme bril met Bluetooth

Deze bril is, als we Ali mogen geloven, meer dan een bril. Met deze bril beantwoord je namelijk ook belletjes, luister je muziek en hij blokkeert blauw licht. Of hij ook leuk staat (en werkt)? Daar kom je pas achter nadat je 20 euro hebt uitgegeven en een paar weken of maanden op je bestelling hebt zitten wachten.

Bluetooth bril AliExpress
Slimme bril met Bluetooth (Afbeelding: AliExpress)

19,12 euro

Mini Bluetooth oordopjes met Bluetooth

Iets aan het idee van ‘mini Bluetooth oordopjes’ maakt ons erg zenuwachtig. Misschien is het het idee dat de oordopjes zo klein zijn dat ze zomaar eens in je oor kunnen verdwijnen. Wij slaan deze even over. Zie jij wel wat in mini Bluetooth oordopjes (misschien omdat je kleine oren hebt)? Dan weet je waar je terecht kunt voor dit onopvallende opvallende gadget.

Bluetooth mini oordopjes AliExpress
Mini Bluetooth oordopjes (Afbeelding: AliExpress)

17,62 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan hier de meest opvallende deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week: van Bluetooth oordopjes en een goedkope Motorola smartphone tot de Google Home Mini en een koffiezetapparaat.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #195
Sluiten