Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 21 mei 2021
Leestijd: 3 minuten

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #197

AliExpress staat bomvol met gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel én niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 197.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

MP3-speler

Lekker muziek luisteren zonder een beeldscherm in de buurt te hebben is anno 2021 haast niet meer mogelijk. We luisteren muziek via onze beeldschermen en zelfs om een rustgevende playlist te luisteren moeten we daarom eerst onze ogen blootstellen aan wat blauw licht. Lekker zen wel. Op Ali kwamen we deze ‘ouderwetse’ MP3-speler tegen die dit probleem oplost. Veel simpeler dan deze MP3-speler, aka Apple’s iPod shuffle kopie, wordt het niet.

MP3 speler
MP3-speler (Afbeelding: AliExpress)

1,42 euro

AliExpress topper: automatische elektrische water dispenser

We kwamen op AliExpress deze zogenaamde ‘automatische water dispenser’ tegen. Meine güte wát aan innovatie, Ali! We noemen dit apparaat ook wel een ‘kraan’. En we noemen dit verder ook wel ‘het wiel opnieuw uitvinden’. Deze kraan is alleen niet bedoeld voor in de keuken maar voor op een waterfles.

automatische elektrische water dispenser
Automatische elektrische waterdispenser (Afbeelding: AliExpress)

10,56 euro

Mini Bluetooth speaker met pixel ‘art’

Over vreemde gadgets gesproken; zie hier een mini Bluetooth speaker met wekker en LED-scherm waarvoor je zelf de afbeelding kunt ontwerpen op je smartphone. Wie tijd over heeft kan vast wat leuke pixel art ontwerpen of uit een van de duizenden ontwerpen te kiezen van anderen in de pixel art community. Ja, die bestaat echt, als we AliExpress mogen geloven.

Bluetooth speaker Aliexpress
Mini Bluetooth speaker met beeldscherm (Afbeelding: AliExpress)

42,09 euro

Rugzak met LED-scherm

Nog meer pixel art, daar is de pixel art community vast blij mee. Dit keer zit het LED-beeldscherm op een rugtas. Dit gadget is dan ook bedoeld voor wie openlijk uitkomt deel uit te maken van deze hechte community. Je kunt deze rugtas overigens ook gebruiken als extra achterlicht en richtingaanwijzer op de fiets.

rugzak LED
Rugzak met LED-paneel (Afbeelding: AliExpress)

103,13 euro

Horloge met walkie talkie

Spionnen met een budget kunnen op de Chinese webshop terecht voor allerlei goedkope onopvallende gadgets. Deze horloges met walkie-talkie functie zijn er daar niet een van. Ze zijn namelijk wel goedkoop maar niet onopvallend. Al verwacht niemand dat een serieuze spion met een dergelijk horloge om zijn pols loopt. Dus misschien is het juist wel een goede zet. Enfin… Ze zijn niet echt praktisch met een bereik van 50 tot 100 meter.

horloge spionage AliExpress
Spionage en camouflage horloge (Afbeelding: AliExpress)

9,71 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan hier de meest opvallende deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week: van elektrische fiets voor maar 800 euro tot een pastamachine en Bluetooth oordopjes.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!