Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 28 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #198

AliExpress staat bomvol met gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel én niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 198.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

AliExpress topper: Mini camera in dobbelsteen

Tijdens een lekker potje dobbelen je tegenstanders in de gaten houden? Dat kan met deze dobbelsteen met ingebouwde mini-camera. Al komt je ontbijt waarschijnlijk weer naar boven wanneer je de beelden van de rollende camera terugkijkt. Misschien moet je toch een andere manier vinden om een spel te winnen. Bijvoorbeeld: harder oefenen.

AliExpress mini-camera
Mini camera in dobbelsteen (Afbeelding: AliExpress)

11,92 euro

Bluetooth speaker in de vorm van een astronaut

Bluetooth speakers komen in allerlei soorten en maten wat Ali betreft. Zo ook in de vorm van een astronaut op de maan. Of het geluid dat uit deze speaker komt ook van een andere planeet is betwijfelen we, maar je kunt niet alles hebben.

Bluetooth speaker astronaut
Astronaut Bluetooth speaker (Afbeelding: AliExpress)

16,05 euro

Lamp in, ehm, een vorm

De bovenstaande Bluetooth speaker heeft een duidelijke vorm maar deze lamp heeft, tja, een vorm. Wat het moet voorstellen weten we niet. Ali waarschijnlijk ook niet en noemt het daarom maar ‘decoratief’ en een ‘planeet’. Dit is alleen zeker een decoratieve planeet die nog niet is ontdekt.

slimme lamp AliExpress
Slimme lamp (Afbeelding: AliExpress)

41,25 euro

USB-datakabel die tegen je laptop aanrijdt

Zie hier een hitsige hond op een datakabel. Het is een opvallend ontwerp voor wie de gewone datakabel niet spannend genoeg vindt. Een andere reden waarvoor je voor deze hyper hond zou kiezen kunnen we ook niet bedenken.

datakabel hond AliExpress
Datakabel met hitsige hond (Afbeelding: AliExpress)

1,34 euro

Opvallende QI-oplader

Ali noemt dit gadget een ‘magische cirkel’. Wij noemen het een lichtgevende QI-oplader met Hebreeuwse tekst er op. Tenminste, is dit Hebreeuws? Kan iemand ons helpen de tekst op de oplader te vertalen voordat we onze smartphone op de schimmige of juist schitterende lader leggen?

QI-oplader AliExpress
QI-oplader (Afbeelding: AliExpress)

6,40 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan hier de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week, waaronder een Sony Bluetooth hoofdtelefoon, in-ear Bluetooth oordopjes, een elektrische brommer en XXL heteluchtfriteuse.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!