Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 4 jun 2021
Leestijd: 3 minuten

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #199

AliExpress staat bomvol met gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel én niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 199.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Selfie stick voor tijdens het sporten

Ben jij te ijdel voor deze wereld en kun je het zelfs tijdens een rondje hardlopen niet kunt laten een selfie van je bezwete rode bol te maken? Dan is dit jouw gadget: een selfiestick aan een riem die je tijdens het sporten om je middel kunt dragen. Klik je smartphone of GoPro in de houder en mis geen enkel moment van wat je op dat moment al aan het doen bent.

Selfiestick hardlopen AliExpress
Selfiestick voor tijdens het sporten (Afbeelding: AliExpress)

40,35 euro

AliExpress topper: Handschoenen met lampjes

‘Handschoenen’ is misschien een beetje een gulle omschrijving voor deze wijsvinger-en-duim-sok met LED-lampjes. De vingerloze ‘handschoen’ is niet erg warm maar wel zichtbaar in het donker en dat is ook wat waard. Tenminste, als de lampjes van Ali het doen. Ze kosten immers maar een cent.

handschoen LED
‘Handschoen’ met lampjes (Afbeelding: AliExpress)

Vanaf 0,01 euro

Ventilator op zonne-energie, voor buiten?

Nog zo’n typische AliExpress gadget: een ventilator voor buiten. Je weet wel, zo’n apparaat dat we in de zomer graag binnen gebruiken om wind na te bootsen. Dit apparaat is dus voor buiten bedoeld. Er is namelijk niets zo fijn als een beetje kunstmatige wind in je haren terwijl je op de camping voor de tent in de wind zit.

ventilator zonne-energie
Ventilator voor buiten (Afbeelding: AliExpress)

20,74 euro

Tap voor fles frisdrank

Was een fles op z’n kop houden om drinken in een glas te schenken ooit lastig? Nee. En dus verkoopt AliExpress een speciale tap die dit probleem dat geen probleem is oplost. Insert hier iets over geldverspilling en milieuvervuilende onzin producten.

tap frisdrank AliExpress
Tap voor frisdrankfles (Afbeelding: AliExpress)

0,92 euro

Drone voor in het water

Heb je zo’n 1100 euro over en ben je van plan die op de Chinese webshop aan een schimmige gadget uit te geven? Slecht plan. Al kwamen we wel een onderwater-drone tegen die je voor dit bedrag kunt scoren. Of hij wordt verzonden over de weg, door de lucht of dat hij zelf komt overvaren weten we niet.

Drone onderwater AliExpress
Onderwater drone (Afbeelding: AliExpress)

1118,38 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan hier 14 opvallende deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week, waaronder een Bluetooth soundbar, een solar smartphone oplader voor in de buitenlucht en meer.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!