Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #200

Uncategorized Lisanne Beijen 11 jun 2021
Leestijd: 3 minuten

AliExpress staat bomvol met gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel én niet wilt hebben. Het is alweer tijd voor nummer 200! Ja, dat lees je goed, nummer 200. Dat vraagt om een paar bizar feestelijke items.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Jij bent het feestje

Het 200e lijstje met bizarre AliExpress koopjes en gadgets: feest! Dat vieren we met deze handschoenen met ingebouwde LED-lampjes. Met deze handschoenen aan verzorg jij de lasershow en ben jij het feestje. Mits je er niet te veel mensen mee in de ogen schijnt natuurlijk. Daar maak je namelijk geen vrienden mee.

AliExpress
Laserhandschoenen (Bron: AliExpress)

41,32 euro

AliExpress topper: flitsend LED-brilletje

Over licht dat in je ogen schijnt gesproken: het licht van deze LED-bril schijnt een soort van uit je ogen. Hopelijk is het gekleurde LED-licht niet zichtbaar aan de binnenkant van de bril. Al zou het natuurlijk wel lekker zijn als je nog wat kunt zien door deze flitsende bril. En o ja, lekkere photoshop hoor, Ali.

aliexpress LED-bril
LED-bril (Afbeelding: AliExpress)

22,42 euro

Confettikanon

De persoon die altijd nét een tikkeltje te ver gaat voor de aankleding van een feest wordt ongetwijfeld blij van dit gadget. Mits ‘ie er niet al een in de schuur heeft staan natuurlijk. Dit confettikanon schiet confetti tot tien meter de lucht in. Of hij ook geschikt is voor in een appartement met een plafond van drie meter hoog durven we niet te zeggen. Als je het appartement huurt kun je de kans misschien beter niet wagen dat er vijf kilo confettislierten aan het plafond blijven plakken. Al staat dat vast ook best feestelijk.

confetti kanon AliExpress
Confetti kanon (Afbeelding: AliExpress)

316,00 euro

Lekker slingeren en swingen

In de categorie ‘vreemde-gadgets-die-levensgevaarlijk-zijn-in-de-verkeerde-handen’ kwamen we deze LED-ballen tegen die je rond kunt slingeren. Geef een spectaculaire lichtshow weg terwijl je door de kamer slingert en swingt.

Zorg er wel voor dat andere feestgangers op gepaste afstand blijven en je ver genoeg van meubilair en de muren af staat zodat je de boel niet kort en klein slaat. Misschien is het verstandig een maandje te oefenen voordat je met deze slingerende LED-ballen op een feestje verschijnt. Al is het misschien nóg beter ze gewoon niet te kopen en jezelf een beetje te gedragen, het is maar een idee.

LED AliExpress
LED-lampen om mee te slingeren (Afbeelding: AliExpress)

2,06 euro

Bellenblaas machine

Het laatste feestelijke gadget is een bellenblaasmachine. Er is maar weinig zo feestelijk als wat bubbels in de lucht. Wat zeg je? Kun je wel een aantal dingen bedenken die meer feestelijk zijn? Oké, gaaf voor je. Dan weet jij in ieder geval dat je niet op een uitnodiging van ons glibberende en glitterende bellenblaasfeestje hoeft te wachten.

bellenblaas machine
Bellenblaasmachine (Afbeelding: AliExpress)

8,96 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan hier 14 opvallende deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week, waaronder een goedkope elektrische fiets, een wekker met ingebouwde QI-oplader en Bluetooth oordopjes.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen