Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 25 jun 2021

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #201

AliExpress staat bomvol met gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel én niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 201.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Slim apparaat dat je houding verbetert

Een slechte houding is de oorzaak van veel blessures. De oplossing? Aan je houding werken. Laat jij de schouders al hangen bij de gedachte aan dit zware werk? Dat is precies niet de bedoeling en maakt het allemaal alleen maar erger. De zielenpiet onder ons kan op Ali terecht voor een slimme gadget die een handje helpt bij het corrigeren van je houding.

Het gadget stuurt je zelfs een slimme herinnering wanneer je de schouders weer eens laat hangen. Of dat in de vorm is van een corrigerende elektrische schok? Het zou ons niets verbazen.

slim apparaat Aliexpress
Slimme gadget die je houding verbetert (Afbeelding: AliExpress)

20,75 euro

AliExpress topper: Slimme Rubik’s cube met Bluetooth

Krijg je de Rubik’s Cube niet uitgespeeld? Dan heeft AliExpress een nieuw speeltje voor je dat je een handje helpt, waarna je hem eindelijk kunt opbergen: een slimme Rubik’s cube met Bluetooth. Deze cube geeft je tips over hoe je je spel kunt verbeteren. Is dat valsspelen? Niet meer dan YouTube-video’s bekijken over hoe je een Rubik’s cube kunt oplossen.

slimme Rubik's cube
Slimme Rubik’s cube met Bluetooth (Afbeelding: AliExpress)

4,41 euro

Printende pen met eetbare inkt

In de categorie ‘nutteloze gadgets’ presenteren we je een ‘printer’ die eetbare inkt print. Hoe deze pen (of mini printer) precies werkt weten wij ook niet. Een nog grotere vraag is wat er in de ‘eetbare’ inkt zit. Aan de kleur te zien is het leverworst of Smac uit blok. Beide even goor.

AliExpress print pen
Printpen met eetbare inkt (Afbeelding: AliExpress)

182,08 euro

Bizar: millimeter wave behandeling, elektromagnetische therapie

Wie de schouders even laat hangen kan het eerste gadget in dit rijtje uitproberen. Werkt het apparaat niet naar behoren? Dan hebben we hier het grovere geschut voor je gevonden: een apparaat dat belooft een elektromagnetische therapie uit te voeren. Het is te hopen dat Ali ‘elektromagnetrisch’ niet verwart met ‘elektrocutie’. Wij zetten dit feesthoedje in ieder geval niet op ons hoofd, vriendelijk bedankt.

therapie apparaat AliExpress
Wave behandeling (Afbeelding: AliExpress)

576,23 euro

Elektrische eenwieler

Op Ali staan veel elektrische eenwielers die er flitsend uitzien. Dit lijkt meer op een robuust DIY-exemplaar dat door een semi-handig persoon aan elkaar is gelast en geschroefd. Durf jij er een ritje op te maken? Dan weet je waar je hem kunt scoren. Je hebt nog een half jaar om aan je evenwicht te werken want sneller dan dat wordt hij vast niet bezorgd.

elektrische eenwieler AliExpress
Elektrische eenwieler (Afbeelding: AliExpress)

419,34 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan hier de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week, waaronder een opblaasbare jacuzzi, slimme video-deurbel, Bluetooth speaker en meer.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #201
Sluiten