Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #201

AliExpress staat bomvol met gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel én niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 201.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Accessoire voor elektrische eenwieler

Toen we op dit gadget op AliExpress klikten, dachten we eerst dat het de productpagina van een elektrische eenwieler was. Een hele goedkope, aangezien de prijs van het gadget minder dan 80 euro is. Het gaat hier alleen niet om de elektrische eenwieler zelf maar om het plastic item dat op de zijkanten van de eenwieler is bevestigd. Dit is een soort steuntje waar je je schenen in kunt laten rusten. Of zoiets vaags. Teleurstellend? Ja. Best wel.

elektrische eenwieler accessoire
Accessoire voor elektrische eenwieler (Afbeelding: AliExpress)

76,94 euro

AliExpress topper: Is het een horloge?

Is een Apple Watch of Fitbit te ouderwets voor je? Dan heeft Ali, uiteraard, wat futuristische voor je in de aanbieding. Dit digitale horloge is volgens de productpagina een item uit 2020 maar wat ons betreft ziet hij er eerder uit als een horloge uit het jaar 2060. Of als een horloge uit een speelgoedwinkel in 2000.

AliExpress horloge
‘Futuristisch’ horloge (Afbeelding: AliExpress)

2,35 euro

Gigantische AirPod

AirPods zijn kleine apparaatjes die je makkelijk kwijt raakt. Dat is niet praktisch, moet de fabrikant van deze gigantische AirPods gedacht hebben. Deze grote AirPod raak je niet makkelijk kwijt (al hangt dat wel af van hoeveel troep je thuis hebt). Het gadget past uiteraard niet in je oor maar hij speelt wel muziek af als Bluetooth speaker zodat je hem niet continue naast je oor hoeft te houden. Over onpraktisch gesproken…

AirPod speaker AliExpress
Gigantische AirPod (Afbeelding: AliExpress)

12,51 euro

Apparaat tegen snurken

Slapen als cyborg? Plak dit gadget van Ali op je kin en probeer rustig in slaap te vallen. Of het lekker zit en je daadwerkelijk kunt slapen met Bluetooth-golven direct je hoofd in geseind? Geen idee. De persoon die naast je ligt slaapt hopelijk wel wat beter aangezien dit gadget is bedoeld om dat snurken van je te stoppen.

anti-snurk gadget AliExpress
Anti-snurk gadget (Afbeelding: AliExpress)

62,34 euro

Glasvezel LED-pet

Een letterlijk opvallende gadget is deze glasvezel LED-pet. We vragen ons sterk af hoe lang je de pet op je hoofd kunt hebben voordat je ogen verblind zijn door het LED-licht. Is dat een uur? Dan heb je precies genoeg tijd om een stuk te hardlopen met wat extra zichtbaarheid op de weg.

AliExpress glasvezel pet
Glasvezel LED-pet (Afbeelding: AliExpress)

21,36 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan hier de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week, waaronder een activity tracker en smartwatch, elektrische step en meer.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #201
Sluiten