Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 2 jul 2021
Leestijd: 3 minuten

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #202

AliExpress staat bomvol met gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel én niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 202.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Kinderzitje voor achter de segway

Een rondje rijden op een Segway of ander elektronisch apparaat is een stuk leuker wanneer je de lol kunt delen. Ali heeft daar een oplossing voor: een trailer waarin je een passagier kunt meenemen. Is dit veilig? Waarschijnlijk niet. Is het veiliger dan je kind op je rug een rondje mee laten rijden? Dat hangt af van hoe stevig die zich aan je vastklampt.

segway bijrijder
‘Zijspan’ voor de Segway (Afbeelding: AliExpress)

132,55 euro

AliExpress topper: Smartphone case in vorm van koekenpan

Dit is een gevaarlijke smartphone case. Niet omdat hij scherp is of hij kan ontploffen, maar omdat een half slaperige partner of nog dronken huisgenoot hem zo op het vuur kan zetten. Waarschijnlijk smelt de case in dat geval als een soort handschoen om je smartphone heen. Permanent. Dat is pas een goede case. Een nadeel van deze pannenkoekenpan? Hij past niet in je broekzak. Een voordeel: hij heeft een handig handvat.

aliexpress smartphone case pan
Smartphone case in de vorm van een koekenpan (Afbeelding: AliExpress)

2,74 euro

Barcode-scanner als ring

Barcodes scannen als een baas doe je met deze barcode-scanner vermomd als ring. Fashion! Al moet je de lokale supermarkt wel even vragen of je ring op hun systeem kan worden aangesloten, anders sta je alsnog drie minuten in de rij te wachten bij de kassa. Drie kostbare minuten die jij niet hebt in je drukke leventje.

barcode scanner AliExpress
Barcode scanner (Afbeelding: AliExpress)

73,03 euro

Hand diagnose & therapie apparaat

Een ‘professioneel apparaat’ kopen op AliExpress en verwachten dat het professioneel is, is bij voorbaat al teveel gevraagd. Ali probeert de consument toch te verleiden met dit handdiagnose en -therapie apparaat. Het is een apparaat dat, als we de productbeschrijving mogen geloven, gebruikt wordt in de traditionele Chinese geneeskunde. In deze traditie wordt de hand onder andere gebruikt om ziekten te diagnosticeren. Onze tip: als je ergens last van hebt ga dan bij een traditionele Chinese geneeskundige in plaats van heil te zoeken op deze webshop.

handdiagnose apparaat AliExpress
Handdiagnose apparaat (Afbeelding: AliExpress)

173,59 euro

Gadget voor de airco

Een airco koelt een oppervlakte tot een aantal vierkante meters. Om een andere kamer te koelen kun je de airco naar een andere kamer rollen, of haal je de koude lucht naar de andere kamer. Dit laatste is simpel met Ali’s airco gadget. Of ja, gadget, het is eerder een tegen de knieën geschopte skydancer (je weet wel, dit ding) die door het huis kruipt. Praktisch is anders, maar wie weet werkt het. Let wel op met scherpe voorwerpen in huis.

airco gadget AliExpress
Gadget voor je airco (Afbeelding: AliExpress)

6,95 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan hier de beste deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week, waaronder een goedkope smartwatch en espressomachine.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!