Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Deals 9 jul 2021

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #203

AliExpress staat bomvol met gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel én niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 203.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Customisable LED-scherm

OK, AliExpress. Bedankt voor weer zo’n ongelofelijk nutteloze gadget. Ja, je kunt vast een nut bedenken voor dit LED-scherm (dat op iedere foto op de productpagina een ander formaat lijkt te hebben), maar we weten allemaal dat het een vrij overbodig ding is. Gelukkig heeft niet alles in het leven nut en bepaal je zelf met welke spullen jij je zolder vult. Wie weet heb je er een goed plekje vrij voor dit LED-scherm.

LED-scherm Aliexpress
LED-scherm (Afbeelding: AliExpress)

31,31 euro

AliExpress topper: Cap die haargroei bevordert

Je kalende hoofd verbergen en tegelijkertijd je haargroei weer wanhopig leven in proberen te blazen? Dat kan, wat AliExpress betreft. Zie hier een cap die je onder je pet kunt dragen die dit voor je doet. Het gadget ziet er niet uit alsof het wonderen kan verrichten, maar met wat overmatig optimisme en naïviteit is hij het proberen waard voor wie een haartransplantatie te duur vindt. Je kalende hoofd accepteren is overigens een stuk goedkoper. Dat kost alleen een beetje van je ego.

haaruitval cap
Haartuitval verminderende cap (Afbeelding: AliExpress)

280,29 euro

Gameboy iPhone case inclusief games

Instagram uitgespeeld? Klaar met TikTok? Alle vier miljard video’s op YouTube bekeken? Pak dan je Gameboy erbij voor wat ouderwets vermaak. Een goede middenweg voor wie het niet aandurft om zijn scherm echt aan de kant te leggen. Een nog betere middenweg is deze iPhone case met op de achterkant een werkende ‘gameboy’ met 36 ingebouwde games. Zo is je smartphone altijd in de buurt in het geval je toch last heb FOMO krijgt.

AliExpress gameboy iPhone case
Gameboy iPhone case (Afbeelding: AliExpress)

6,93 euro

Draagbare airco

Een airco op je lichaam dragen heeft een paar voordelen: nooit meer een plakkende rug tijdens hete zomerdagen, het nooit meer heet hebben tijdens hete zomerdagen, en er breder uitzien dan je daadwerkelijk bent. Denk jij nou: HAN-DIG! Dan weet je waar je deze hippe bodywarmer, of beter gezegd, deze hippe bodyc… Oké, deze woordgrap gaan we niet maken. …Dan weet je waar je dit stijlvolle kledingstuk kunt scoren.

draagbare airco AliExpress
Draagbare airco (Afbeelding: AliExpress)

2795,54 euro

Scherm met Bluetooth

Hee, het is een scherm! Een beeldscherm! Wat kan het? Het heeft Bluetooth. Hierdoor functioneert dit scherm als e-book, radio en meer. Wat ons betreft lijkt het meer op een te grote Apple Watch die zijn bandje is verloren.

Bluetooth scherm AliExpress
Bluetooth scherm (Afbeelding: AliExpress)

23,64 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan hier de meest opvallende gadgets en apparaten van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week, waaronder een opblaasbare jacuzzi, goedkope e-bike, 4K tv en meer.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #203
Sluiten