Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 16 jul 2021

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #204

AliExpress staat bomvol met gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel én niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 204.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

AliExpress topper: Krab als Bluetooth speaker

Is het angstaanjagende moment aangebroken dat je je smartphone, die al sinds jullie elkaar leerden kennen aan je hand is vergroeid, even moet wegleggen? Leg hem dan in dit krabbige standaard. Meneer Krab zorgt vast goed voor je smartphone terwijl jij dealt met de verschijnselen van je smartphone verslaving. ‘Leuke’ extra: de krab is ook een Bluetooth speaker.

Bluetooth speaker krab AliExpress
Bluetooth speaker krab (Afbeelding: AliExpress)

11,22 euro

Transparante kajak

Zie hier een transparante kajak, of volgens Ali ook wel een ‘jacht’. Is in een transparante kajak de open zee op gaan een goed idee? Misschien niet. Is in een transparante ‘jacht’ van AliExpress de open zee op gaan een goed idee? Zeker niet. Als je zo nodig vissen wil zien koop dan een snorkel, een set zwemvliezen en een paar zwemlessen: gegarandeerd beter waar voor je geld.

AliExpress transparante kajak
Transparante kajak (Afbeelding: AliExpress)

506,45 euro

3D hologram piramide

Dit is nou echt zo’n ding waarvan je zegt: dit ga ik 1 keer proberen en daarna verdwijnt de piramide achter een lade in de kast. Dat is heel irritant. Niet omdat je nooit meer omkijkt naar het speeltje, maar wel omdat je een jaar lang de lade van de kast niet dicht krijgt en geen idee hebt welke zooi hem blokkeert maar je er nét niet bij kunt. Totdat je de lade er, na een jaar open te hebben gelaten, uit schroeft, je deze piramide terug vindt en hem vervolgens opnieuw achter in de kast gooit.

3D hologram smartphone
3D hologram piramide voor smartphone (Afbeelding: AliExpress)

1,51 euro

Wolk als kroonluchter

Deze lamp is volgens Ali een DIY-project. Wat er in het DIY-pakket is inbegrepen? Dat is onduidelijk. Wij verwachten dat het een zak met watjes of de vulling van een oud kussen bevat, een lijmstift, een paar blauwe papiertjes met stippellijnen in de vorm van druppels erop (al moet je die misschien zelf tekenen), een paar touwtjes en er geen lamp is inbegrepen. Lekker knutselen toch.

wolk lamp
Wolk lamp (Afbeelding: AliExpress)

4,73 euro

‘Zwevende’ druppels

Zie hier een apparaat dat waterdruppels omhoog laat vallen. Serieus. Hoe? Wij gokken zwarte magie. Het is een goede accessoire om je schoonouders die geloven in hekserij en de wereld van Harry Potter mee op afstand te houden. Waar het apparaat verder goed voor is? Wij gokken voor het verspillen van geld en het maken van kringen op je dure salontafel.

AliExpress decoratie gadget
Waterdruppels als decoratie (Afbeelding: AliExpress)

111,76 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan hier de meest opvallende deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week, zoals een elektrische mountainbike, Bluetooth oordopjes, solar powerbank, een elektrische melkopschuimer en meer.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #204
Sluiten