Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 25 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #205

AliExpress staat bomvol met gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel én niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 205.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Super Mario AirPods case

Super Mario-fans kunnen op Ali terecht voor ontelbaar veel (on)handige gadgets geheel in thema. Zoals deze AirPods case in de vorm van Super Mario’s broek en shirt. Alleen dan in de vorm van Spongebob’s square pants.

Super Mario AirPods case
Super Mario AirPods case (Afbeelding: AliExpress)

4,33 euro

AliExpress topper: Windturbine

Een complete windturbine kopen op AliExpress? Waarom ook niet. Al kunnen we genoeg redenen bedenken waarom niet. Van de grote kans dat dit gevaarte voor geen meter werkt tot aan dat een windturbine voor groene energie niet een groene aankoop is als hij vanuit China, de VS of Rusland moet overvliegen.

windturbine AliExpress
Windturbine (afbeelding: AliExpress)

129,21 euro

Bluetooth projectie toetsenbord

Lange berichten op WhatsApp typen is soms vermoeiend voor je vingers. Doe het daarom niet. Het is namelijk ook vermoeiend voor de ontvanger om je boekwerk op zijn smartphone te lezen. Heb je toch (te) veel te melden? Dan helpt Ali je op weg met dit geprojecteerde toetsenbord voor je smartphone.

toetsenbord projector AliExpress
Toetsenbord projector (Afbeelding: AliExpress)

34,18 euro

Thor’s hamer in je toetsenbord

Ali verkoopt een miniatuur versie van Thor’s hamer om je toetsenbord op te leuken. Typt het prettig met deze hamer op de escape-toets? Geen idee. Zo niet dan hopen we dat je niet vaak op ESC tikt en dat je snel over dit first world problem heen komt.

thor hamer toetsenbord
Thor’s hamer als key cap (Afbeelding: AliExpress)

42,13 euro

Hernieuwbare micro-USB kabel

We gaan zo onzorgvuldig met onze kabels om dat Ali een oplossing heeft bedacht: een kabel die je steeds kunt afknippen wanneer je hem weer eens te vaak hebt gebogen en er met de bureaustoel overheen bent gereden. In dit geval hoef je hem niet in de prullenbak te smijten na het doorknippen, maar klik je de USB-C poort van de oplader er zo opnieuw aan. Klinkt leuk, maar of het ook werkt is een tweede.

AliExpress micro USB-kabel
Hernieuwbare micro-USB-kabel (Afbeelding: AliExpress)

2,11 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan hier 15 opvallende deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #205
Sluiten