Lisanne Beijen
Lisanne Beijen | LinkedIn Deals 30 jul 2021

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #206

AliExpress staat bomvol met gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel én niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 206.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Lichtschakelaar als lamp

In het geval je ‘s avonds altijd in het donker zoekt naar de schakelaar van de lamp: die is in dit geval niet te missen. Deze gigantische schakelaar ís de lamp. Een opvallend design dat perfect is voor wie zich graag omringt met uit proportie grote voorwerpen om zich een kabouter in eigen huis te voelen.

lichtschakelaar AliExpress
Lichtschakelaar lamp (Afbeelding: AliExpress)

11,20 euro

AliExpress topper: Xiaomi draagbaar cupping apparaat

Ooit gehoord van cupping? Het ziet er pijnlijker uit dan het is. Of het verstandig is om dit zelf (met behulp van dit gadget van Xiaomi) te doen durven we niet te zeggen. Het haalt waarschijnlijk weinig uit wanneer je geen ervaring hebt en verstand over waar het apparaat te plaatsen. Hou deze 30 euro daarom in je portemonnee en geef hem aan iemand die wél weet waar ‘ie mee bezig is. Het is maar een idee.

Xiaomi AliExpress cupping gadget
Xiaomij cupping gadget (Afbeelding: AliExpress)

32,74 euro

Pluche muismat voor koudere tijden

Lekker multifunctioneel hoor, AliExpress. Een pluche muismat waarin het dunne Apple toetsenbord bijna verdwijnt en waar je je handen lekker in op kunt warmen. Fijne extra is de optie om tussen het beantwoorden van mails door je hoofd even lekker te laten rusten op dit plastic matje.

pluche muismat
Pluche muismat (Afbeelding: AliExpress)

12,43 euro

Antibacteriële jelly om toetsenbord mee schoon te maken

Zie hier antibacteriële jelly in een kubus. De jelly lijkt verdacht veel op dat spul dat je als kind zelf maakte met afwasmiddel en een aantal andere ‘ingrediënten’. Met een beetje creativiteit en de antibacteriële schoonmaakartikelen die onder je schoorsteen staan kun je dus misschien hetzelfde spul maken. Dat scheelt je een half jaar wachten op een uitgedroogd potje jelly.

gel toetsenbord schoonmaken
Jelly om toetsenbord mee schoon te maken (Afbeelding: AliExpress)

9,78 euro

Gadget om zakken chips weer mee te sluiten

AliExpress helpt je met je zelfbeheersing. Zie hier een klein apparaatje dat zakken chips sealt alsof ze nooit open zijn geweest. Zo is een zak chips leeg eten omdat je niet wilt dat de overgebleven chips (lees: de halve zak) ‘slof’ wordt geen valide excuus meer. Vergeet overigens niet om batterijen in dit apparaatje te stoppen, anders ‘moet’ je de zak chips toch leeg eten.

AliExpress seal gadget
Seal apparaatje (Afbeelding: AliExpress)

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan hier de meest opvallende deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action uit week 30, waaronder een opblaasbare jacuzzi, wekker met QI-functie, Bluetooth in-ear oordopjes en meer.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #206
Sluiten