Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 13 aug 2021

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #208

AliExpress staat bomvol met gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel én niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 208.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Gigantische opblaasbare Pokémon

Dit is er een voor de Pokémon-fan met te veel geld en te veel ruimte over in zijn huis of tuin. Welke Pokémon dit is? Dat mag je zelf uitvogelen. Google iets met ‘flying Pokémon purple white‘ en je komt er vast achter. Al weet de serieuze fan die overweegt dit belachelijke gevaarte in huis op te blazen natuurlijk al lang welk beestje dit is.

opblaasbare Pokémon
Giga opblaasbare Pokémon (Afbeelding: AliExpress)

487,76 euro

AirPods case in sneaker thema

AirPods cases bestaan werkelijk in allerlei soorten en maten. Dat is top, want Apple’s witte case is ook maar zo wit. De serieuze sneaker fan kan zijn Bluetooth oordopjes in een mini sneaker, of mini sneaker inclusief mini schoenendoos stoppen. De sneakers zijn ongedragen dus wees niet bang dat je oordopjes er door naar zweetsokken gaan ruiken.

sneaker AirPods case
Sneaker AirPods case (Afbeelding: AliExpress)

1,55 euro

Mini elektrische ‘auto’

Op Ali staan de meest random elektrische voertuigen. Deze elektrische ‘auto’ is daar een goed voorbeeld van. Hij is niet groot (en sterk) genoeg voor een vakantie voor één inclusief bagage, maar het lukt misschien net om ermee naar de supermarkt te rijden om je voorraadkast aan te vullen.

mini elektrische auto aliexpress
Mini elektrische ‘auto’ (Afbeelding: AliExpress)

4887,18 euro

AliExpress topper: Spoilers voor op kleine auto

Het zou ons niet verbazen dat je in de bovenstaande elektrische ‘auto’ niet vooruit vliegt. Misschien helpen deze spoilers in de vorm van vleugels de illusie in leven te houden. Zo niet, dan helpen ze je in ieder geval je auto snel terug te vinden op een overvolle parkeerplaats.

vleugels smart AliExpress
Spoilers voor op Smart (Afbeelding: AliExpress)

139,36 euro

Vingerhoedjes voor het gamen

Het is revolutionair, het is baanbrekend, het is briljant: het is een handschoen zonder hand, maar met twee vingers. Nee, met twee vingertopjes. Het zijn twee vingerhoedjes van stof voor de gamer met plakkerige zweterige vingertoppen die stiekeme scheetjes laten. Gelukkig is op de foto te zien dat de vingerhoedjes, of vingerhoesjes, goed ventileren en die scheetjes en zweetjes wegwerken.

gaming vingerhoedjes AliExpress
Gaming vingerhoedjes (Afbeelding: AliExpress)

0,14 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer budget gadgets vinden? Bekijk dan hier de 15 meest opvallende
deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week, waaronder een terras heater met ingebouwde Bluetooth speaker, een goedkope Bluetooth hoofdtelefoon en meer.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #208
Sluiten