Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #209

AliExpress barst van de onmogelijk goedkope gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel én niet wilt hebben, maar in ieder geval niet nodig hebt. Het is tijd voor nummer 209.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Mini powerbank

Rondsjouwen met een powerbank is onhandig. Een smartphone met nog maar 10 procent batterij is ook onhandig. De oplossing? Een mini powerbank die je zo in je zak steekt. Volgens de verkoper laadt hij de iPhone X, -XS, en -Max op, alleen wel maar tot 60 tot 80 procent. Een beetje half werk dus, maar wat verwacht je dan ook van een gadget van Ali.

mini powerbank AliExpress
Mini powerbank (Afbeelding: AliExpress)

21,60 euro

AliExpress topper: Pear Watch

Ja, dat lees je goed: dit is een echte Pear Watch, van het merk Pear. Voor maar 1,47 euro. Wát een koopje. Je zou haast denken dat het een neppert is, maar nee, dit is het echte werk. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder Apple-groen.

Pear watch AliExpress
Pear Watch (Afbeelding: AliExpress)

1,47 euro

Laser pointer

Heeft iemand je ooit verteld dat je minder met je vingertje moet wijzen? Neem dit advies ten harte en stop met wijzen. Behalve als je het echt niet kunt laten. In dat geval kun je wat AliExpress beter met een laserlampje wijzen. Richt hem alleen niet op iemands gezicht want daar maak je, net als met je vingertje wijzen, geen vrienden mee.

laserlamp ALiExpress
Laserlamp (Afbeelding: AliExpress)

0,30 euro

Achteruitkijkspiegel voor aan je fietshelm

Wat vervelend dat je een zere nek krijgt van het omkijken tijdens het fietsen. Weet je waar wij een zere nek van krijgen? Jouw gemekker over triviale zaken. Koop deze achteruitkijkspiegel voor op je fietshelm zodat je tere zere nek wat rust krijgt. Jij blij, wij blij.

fietshelm spiegel
Fietshelmspiegel (Afbeelding: AliExpress)

0,95 euro

Metaaldetector

Het is haast te mooi om waar te zijn: goud vinden met een metaaldetector waarvoor je minder dan een euro hebt betaald. Nee, het is te mooi om waar te zijn. Geloof jij in sprookjes? En in het functioneren van een metaaldetector die nog geen euro kost? Dan weet je waar je terecht kunt voor deze bizarre gadget

metaaldetector
Metaaldetector (Afbeelding: AliExpress)

0,86 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk hier de 15 meest opvallende deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week, waaronder een slimme draadloze videodeurbel, een SUP, een pistonmachine voor een strakke bak koffie en meer.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #209
Sluiten