Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #210

Uncategorized Lisanne Beijen 27 aug 2021
Leestijd: 3 minuten

AliExpress staat bomvol met gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel én niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 210.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Slimme thermosfles

Slim hoor, een thermosfles die de temperatuur aangeeft op de dop. Dat voorkomt dat je kokend heet water je keel in giet en na drie dagen nog steeds met een verbrand gehemelte rondloopt. Al kun je natuurlijk ook gewoon iets voorzichtiger doen voordat je een slok neemt uit een thermosfles. Je weet immers dat je er kokend heet water in hebt gestopt. Wat verwacht je dan?

slimme thermosfles AliExpress
Slimme thermosfles (Afbeelding: AliExpress)

0,87 euro

AliExpress topper:Elektrisch verwarmde wimperkruller

Durf jij dit verwarmde gadget van Ali in de buurt van je wimpers te houden? Respect. Al is een ‘traditionele’ wimperkruller gebruiken ook niet een geheel zonder risico. Dit gadget verhit echter tot een maximale temperatuur van 95 graden Celsius. Toch belooft het je wimpers niet te beschadigen. Geloof je het zelf?

elektrische wimper verlenger AliExpress
Elektrisch verwarmde wimperkruller (Afbeelding: AliExpress)

4,37 euro

Bluetooth oordopjes voor een cent

Zie hier een set Bluetooth oordopjes voor 1 eurocent. Precies, 1 cent. Hoe dat kan? Geen idee. Wie geld overhoudt aan bizarre koopjes als deze? Dat zijn in ieder geval niet de fabrieksmedewerkers die een gadget als deze voor een cent in elkaar zetten. Zijn deze oordopjes je cent waard? Nee. Besteed je geld liever aan een gadget dat langer meegaat en niet na een maand of drie in de elektronisch afval-stapel terecht komt.

Bluetooth oordopjes
Te goedkope bluetooth oordopjes (Afbeelding: AliExpress)

0,01 euro

Xiaomi Youpin slim kattenspeeltje

Katten hebben weinig aandacht nodig. De arrogante beestjes verzorgen en vermaken zichzelf prima. Al vinden ze het zo nu en dan best leuk om met je te spelen. Heb jij alleen geen zin om met de kat te spelen? Misschien had je er dan geen in huis moeten nemen. Daar is het nu echter te laat voor, dus hebben we hier een slim kattenspeeltje van Xiaomi dat het vermaken van je kat op zich neemt.

Xiaomi Youpin kattenspeeltje
Xiaomi Youpin kattenspeeltje (Afbeelding: AliExpress)

2,80 euro

Elektrische spaarpot met gezichtsherkenning

Deze spaarpot ziet eruit als speelgoed maar bewaakt en bewaart je spaargeld serieus goed. Ontgrendel de spaarpot via de gezichtsherkenning en haal het briefgeld dat je er verfrommeld in stopte weer netjes opgerold uit. Al doe je er waarschijnlijk goed aan rollen met briefgeld via een echt pinautomaat op je bankrekening te storten, in plaats van het toe te vertrouwen aan een speeltje van AliExpress.

gezichtsherkenning spaarpot AliExpress
Pinautomaat met gezichtsherkenning (Afbeelding: AliExpress)

17,17 euro

Meer AliExpress deals

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan hier de 15 meest opvallende deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van week 34, waaronder een iPad Air, Bluetooth soundbar, Bluetooth oordopjes en meer.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen