Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 3 sep 2021
Leestijd: 3 minuten

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #211

AliExpress staat bomvol met gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel én niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 211.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Elektrische auto voor kinderen

Het verbaast je vast niets dat er op AliExpress ontelbaar veel elektrische auto’s voor kinderen verkocht worden. We hebben het niet over op afstand bestuurbare elektrische autootjes, maar over auto’s waar kinderen zelf in rond kunnen rijden. Al worden de meeste exemplaren wel geleverd met een afstandbediening. Of het de bedoeling is dat een volwassene dit autootje op afstand bestuurd terwijl er kinderen in zitten? Geen idee. Dat lijkt ons minstens net zo’n slecht idee.

elektrische auto kinderen
Elektrische auto voor kinderen (Afbeelding: AliExpress)

779,61 euro

AliExpress topper: Zonnebrilletje

Subtiel brilletje hoor, AliExpress. Dit is de perfecte post-Covid bril. Hij functioneert namelijk ook als mondkapje. Lekker multifunctioneel. Daarnaast beschermt hij niet alleen je ogen, maar je hele gezicht tegen schadelijke zonnestralen. Niet dubbel winnen maar tripel winnen dus. Nee, quadrupel, want: FASHION.

zonnebril AliExpress
Zonnebril/zonneschild (Afbeelding: AliExpress)

3,71 euro

‘Custom Made Item’

Voor een kleine 87 euro koop je op Ali een ‘Custom Made Item’. Wat voor item dat is? Geen idee. Het lijkt iets te te maken te hebben met superhelden, maar voor hetzelfde geld is het een armbandje met plastic letterkralen die je naam spellen. Verwacht geen geld terug als je ontevreden bent over het armbandje omdat je naam verkeerd is gespeld, of het Superman-pak omdat het niet past.

superman-pak AliExpress
Is dit een custom made item? (Afbeelding: AliExpress)

86,72 euro

Bellenblaasmachine

Er is maar weinig zo feestelijk als bubbels in de lucht. Wat zeg je? Kun je wel een aantal dingen bedenken die meer feestelijk zijn? Oké, gaaf voor je. Dan weet jij in ieder geval dat je niet op een uitnodiging van ons glitterend, schitterende, en glibberige bellenblaasfeestje hoeft te wachten.

bubbelapparaat AliExpress
Bellenblaasmachine (Afbeelding: AliExpress)

18,38 euro

Tuinhuis 2.0

Ben jij zo’n buur die altijd buur-boven-buur is met een voortuin tropischer dan een tropisch regenwoud, misselijkmakend veel kerstversiering in de voortuin en op de gevel van oktober tot februari, en een robotgrasmaaier die precies niet het gras van de buren maait? Dan hebben we nog iets voor je om de buren een oog mee uit te steken: een dame als tuinhuisje. Want, waarom ook niet? Verkas naar deze kas wanneer het net te koud is om onbeschut te zitten.

tuinhuis dome
Dome (Afbeelding: AliExpress)

8242,74 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan hier de 15 meest opvallende deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week, waaronder een slimme video deurbel, opblaasbaar bubbelbad, Bluetooth in-ear oordopjes en meer.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!