Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 17 sep 2021
Leestijd: 3 minuten

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #213

AliExpress staat bomvol met gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel én niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 213.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Elektrisch verwarmde bodywarmer

Laten we beginnen met zeggen dat een bodywarmer dragen verboden is. In het geval je dat nog niet wist, weet je het nu. Het doel van een bodywarmer? Je body verwarmen. Deze bodywarmer gooit daar nog een schepje bovenop met ingebouwde elektrische verwarming. Overtreed je de regel en koop je dit ding toch? Let dan op dat je het niet te heet in je nek krijgt, aangezien je het nooit helemaal zeker weet met budget gadgets van AliExpress.

elektrische bodywarmer
Elektrisch verwarmde bodywarmer (Bron: AliExpress)

17,80 euro

Motorola Flipout MB5111 GSM

Een opvouwbare en opklapbare telefoon? Dat is zó 2010, aldus Motorola. Deze Flipout gsm heeft een groot toetsenbord voor grote vingers, alleen een klein touchscreen wat dan weer niet ideaal is voor grote vingers. Je kunt niet alles hebben, hè. Wie niet voor functionaliteit gaat maar voor uniek ontwerp hoeft in ieder geval niet verder te zoeken naar een nieuwe mobiele telefoon.

Motorola Flipout MB5111 gsm
Motorola Flipout MB5111 (Afbeelding: AliExpress)

63,55 euro

AliExpress topper: Sushi USB-stick

AliExpress staat bol van de vreemde USB-sticks. Dit exemplaar is daar een goed voorbeeld van. We krijgen er spontaan zin in sushi van. Steek de USB-stick in je laptop en de data rolt zo op deze sushi-rol. Let alleen wel op dat je hem in je sterke focus en werkmodus niet per ongeluk in je mond steekt.

sushi usb flash drive AliExpress
Sushi-rol USB-stick (Afbeelding: AliExpress)

4,24 euro

Masker voor oogmassage

Ben je vermoeid? Heb je hoofdpijn? Last van slapeloosheid? Dit gadget biedt de uitkomst. Of zoiets. Dit elektrische oogmasker verwarmt en, ehm, tja. Het is niet helemaal duidelijk wat dit oogmasker verder doet om je leven wat relaxter te maken. Wij raden een massage aan bij een professionele masseur in plaats van een budget Ali gadget waar je een half jaar op moet wachten.

oogmassage masker
Oogmassage masker (Afbeelding: AliExpress)

7,72 euro

Telefoon voor je telefoon

Zie hier een telefoon voor je telefoon. Of eigenlijk een hoorn voor je smartphone. Want laten we eerlijk zijn: bellen met een glad scherm tegen je wang gedrukt is niet het beste dat bestaat. Is deze felgekleurde telefoon voor je telefoon wel het beste dat bestaat? Nee.

aliexpress telefoon
Telefoon voor telefoon (Afbeelding: AliExpress)

8,11 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan hier de 15 meest opvallende gadgets en apparaten van Aldi, Lidl, Kruidvat en Action in week 37, waaronder Bluetooth oordopjes met actieve noise cancelling, een goedkope iPhone, en meer.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!