Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #214

AliExpress staat bomvol met gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel én niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 214.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Multifunctioneel schildpad

Dit kleine schildpadje is een multifunctioneel beestje. Gebruik het ding als smartphonestandaard, als kabel-organizer om je oordopjes netjes in op te bergen (lees: in te proppen, opgeruimd staat netjes), en als extra opvulling van je bureau dat toch al niet voldeed aan het ‘clean desk policy. Volgens Ali is het formaat van de schildpad 20 centimeter. Dat lijkt ons wat groot, waardoor we ons sterk afvragen hoe groot deze smartphone is die op het beestje leunt.

schildpad smartphone standaard
Multifunctioneel schildpad (Afbeelding: AliExpress)

0,83 euro

AliExpress topper: Blackberry Passport

Blackberry’s Passport GSM verscheen in 2014 op de markt maar de verkoop van dit model is inmiddels stopgezet. Uiteraard gelden er andere regels voor AliExpress, waar dit toestel gewoon te koop is. Of het om een original gaat of een stuk karton is met daarop een foto van de Blackberry geprint? Daar kom je pas achter wanneer het pakket op je deurmat valt.

Blackberry passport
Blackberry Passport (Afbeelding: AliExpress)

132,37 euro

Slim hondenbot voor slimme (en luie) hondeneigenaar

Honden spelen graag met botten en kunnen er uren, dagen en maanden lang op kauwen. Volgens Ali veroorzaken botten alleen ook vaak maagproblemen en veroorzaken ze zooi in huis. Het werpt daarom dit elektronische bot genaamd de ‘Wickedbone’ op als alternatief. Want je hond laten kauwen op een interactief stukje plastic met accu erin is natuurlijk veel gezonder voor je trouwe viervoeter.

slim hondenbot AliExpress
Slim hondenbot (Afbeelding: AliExpress)

17,26 euro

Xiaomi’s beauty gadget

Zie hier een gadget om je gezicht mee te masseren. Of wij een budget gadget van AliExpress in ons oog zouden steken? Nee, dankje. Wij zijn al mooi genoeg. Maar het staat je vrij om dit kleine apparaatje eens uit te proberen.

oogmassage AliExpress
Oogmassage-apparaat (Afbeelding: AliExpress)

34,68 euro

Bluetooth LED-masker

Heb je even je dag niet en geen zin om je gezicht te laten zien? Zet dit masker op en creëer een nieuw gezicht in de bijbehorende app. Het masker is bedoeld voor Halloween. Het lijkt ons zeker een serieuze horror ervaring om een paar uur met dit ding op ons hoofd rond te lopen.

AliExpress masker Bluetooth LED
LED-masker (Afbeelding: AliExpress)

31,46 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan hier de 15 meest opvallende budget gadgets en apparaten van Aldi, Lidl, Kruidvat, Action en Groupdeal van deze week, waaronder een goedkope iPad Air, wekker met QI-oplader, terrasverwarmer en meer.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #214
Sluiten