Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 1 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #215

AliExpress staat bomvol met gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel én niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 215.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Mini camera

Is jouw naam Bond, James Bond? Dan heeft Ali een gadget voor je. Deze mini 1080p camera is het gadget voor de wannabe spion. Een ketting met dit gadget eraan valt vast niet op tijdens een van je geheime missies naar de plaatselijke supermarkt.

mini camera AliExpress
Mini camera (Afbeelding: AliExpress)

24,52 euro

AliExpress topper: USB-vingerafdrukscanner

Zie hier nog een gadget waar James Bond prima mee weg zou komen: een vingerafdrukscanner voor de computer. Dit gadget draait op Windows 10 en werkt direct dankzij het handige plug & play. Het play gedeelte van dit gadget is ons niet helemaal duidelijk maar wie plezier haalt uit het scannen van vingerafdrukken (hallo, douane-agent) ziet de lol er vast van in.

vingerafdrukscanner AliExpress
Vingerafdrukscanner (Afbeelding: AliExpress)

15,53 euro

Maanlamp

Naar de maan gaat zit er niet in. Haal daarom de maan naar jou toe. Met deze maanlamp aan de muur is het altijd volle maan. Al kun je wel de sterkte en kleur van de lamp aanpassen. Op de afbeeldingen lijkt deze lamp een halve bol, maar laat je niet voor de gek houden door Ali: het is een platte schijf. Net als de aarde dus. Of zoiets.

maanlamp
Maanlamp (Afbeelding: AliExpress)

33,49 euro

PrintPen

In de categorie ‘gadgets die je totaal niet nodig hebt’ kwamen we deze PrintPen tegen. Wat het ding doet? Printen. Ja, gekkigheid. Het is een gadget voor wie te lui is om te schrijven. Al vinden we persoonlijk dat die mensen opnieuw een jaartje naar de basisschool gestuurd moeten worden.

print pen
Printpen (Afbeelding: AliExpress)

18,11 euro

Beeldscherm in aparte vorm

Waarom een beeldscherm gebruiken dat video’s, apps en bestanden volledig weergeeft als je ook een beeldscherm kunt gebruiken waarop alles precies niet past? Precies. Geen idee. Dit kleine 8.8-inch beeldscherm heeft wat ongemakkelijke afmetingen. Geen idee waar dat goed voor is. Misschien weet jij het wel.

LCD-beeldscherm AliExpress
Beeldscherm (Afbeelding: AliExpress)

65,12 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan hier de beste deals van Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van week 38.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!