Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 8 okt 2021
Leestijd: 3 minuten

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #215

AliExpress staat bomvol met gadgets. Daarom zetten iedere week vijf opvallende deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel én niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 215.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Gadget voor de wannabe superheld

Dit gadget bezorgt ons al kramp in de vingers als we er naar kijken. Dat laat zien dat we geen echte superhelden zijn. Echte superhelden jammeren namelijk niet om pietluttige dingen als dat. Echte superhelden zijn zelfs dapper genoeg om bijna 40 euro uit te geven aan een of ander provisorisch uitziend gadget als dit.

AliExpress gadget Spiderman
Spiderman gadget (Afbeelding: AliExpress)

37,97 euro

AliExpress topper: Speaker in je nek

Deze shawl is eigenlijk een Bluetooth speaker in vermomming. De zogenaamde ‘Hurricane Speaker’ van Bluedio ligt onopvallend opvallend in je nek terwijl jij naar foute deuntjes luistert. Dankzij de speakers aan beide kanten van je hoofd geeft de speaker een soort surround sound-effect, aldus AliExpress. Ja, een hoofdtelefoon heeft ook twee speakers aan beide kanten van je oren, dus verwacht geen complete bioscoopervaring van deze budget speaker.

speaker nek AliExpress
Bluetooth speaker in je nek (Afbeelding: AliExpress)

14,93 euro

Een ehm, computer?

Ja, kinderen, dit is een computer. Het is geen computer zoals jij en ik hem in huis hadden, maar een computer die speciaal bedoeld is voor het grove geschut. Of een krachtige computer van AliExpress daadwerkelijk krachtig is? Geen idee. Het is wel duidelijk dat het beeldscherm kleiner is dan dat van jouw smartphone.

computer
Mini Monitor en meer (Afbeelding: AliExpress)

302,19 euro

LED-dansvloer

De voetjes kunnen weer van de vloer. Daarvoor hoef je niet de kroeg in. Wat Ali betreft tover je je woonkamer, en iedere andere kamer in huis, om in een discotheek. Daarvoor heeft het deze LED-vloerpanelen in de aanbieding. De ingebouwde spiegels geven een bijzonder effect. Na het nuttigen van net iets te veel drankjes geven ze waarschijnlijk een misselijkmakend effect.

dansvloer AliExpress
LED-dansvloer (Afbeelding: AliExpress)

32,41 euro

Heet water uit de muur

Ali heeft een briljante gadget uitgevonden: een tap voor heet water. Jeetje, wat geniaal zeg. Hoe noemt men zo’n ding ook alweer? O ja: een kraan. Dit apparaat hoeft alleen niet te worden aangesloten op de watervoorziening in huis, aangezien het een ingebouwde watertank heeft. Aan de afmetingen van dit apparaat is het vullen van de watertank een grotere dagtaak dan wanneer je dorst hebt naar de keuken te lopen voor een glas water.

heet water tap
Tap voor heet water (Afbeelding: AliExpress)

117,87 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan hier 15 opvallende apparaten en gadgets van Aldi, Lidl, Kruidvat en Action in week 40, waaronder budget Bluetooth in-ear oordopjes en meer.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!