Lisanne Beijen
Lisanne Beijen | LinkedIn Deals 15 okt 2021

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #216

AliExpress staat bomvol met gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel én niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 216.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Mondkapje inclusief lasershow

Waar is dat feestje? Jij bent het feestje. Dit mondkapje is multifunctioneel. Het beschermt je tegen virussen die in de lucht hangen en neemt tegelijkertijd de verlichting van een feestje op zich. Daarnaast vind je met dit mondkapje op je gezicht altijd de weg naar huis in het donker. Een tien voor fashion en een tien voor veiligheid.

AliExpress laser mondkapje
Mondkapje met lasershow (Afbeelding: AliExpress)

57,06 euro

AliExpress topper: Baseus key finder

Dit is er een voor de sloddervos die zelfs zijn hoofd zou kwijtraken als die niet vast zou zitten. Al raakt die persoon waarschijnlijk zelfs dit kleine slimme gadget kwijt. Zelfs wanneer die via het koordje aan een bos sleutels, rugtas, of kind is vastgemaakt. Gelukkig kun je het gadget, en hetgeen waar hij aan vast is gemaakt, altijd terugvinden via de bijbehorende Baseus Smart app.

Baseus key finder
Baseus key finder (Afbeelding: AliExpress)

20,31 euro

Warme wc-bril

Zie hier een wc-bril warmer. Het ding is eigenlijk hetzelfde als de handwarmer die je om een autostuur kunt binden. Alleen deze houdt dus je billen warm. Het bliksemschicht-tekentje betekent (helaas) niet dat de verwarmer een tech-functie heeft. Het is geen magische knop die het ding automatisch schoonmaakt zonder dat jij het aan hoeft te raken. Zijn we daar toch weer mooi ingeluisd. De verwarmer heeft wel de potentie om een enorme bacterieverzamelaar te worden. Lekker.

wc bril warmer AliExpress
WC-bril warmer (Afbeelding: AliExpress)

6,43 euro

Xiaomi wattenstaafje

Oké, dit Xiaomi gadget is iets meer dan een wattenstaafje. het is een wattenstaafje met camera en allerlei andere functies. Heb jij altijd al de eens de binnenkant van je oor willen zien? Wij niet. Dan waren we wel kno-arts geworden. Ben jij niet vies van een beetje oorsmeer en zie jij de ‘God mode’ (ja, zo noemt Xiaomi de camerafunctie van dit gadget serieus) wel zitten? Dan weet je waar je het ding kunt scoren.

Xiaomi wattenstaafje
Xiaomi wattenstaafje (Afbeelding: AliExpress)

21,75 euro

Draadloze Bluetooth bril

James wie? Jij waant je de echte Bond met deze snelle Bluetooth bril op je neus. Het ding kost nog geen euro en belooft veel. Te veel. Deze bril heeft namelijk een ingebouwde spraakassistent, microfoon en speakers. En met een beetje geluk beschermen ze je ogen ook nog tegen de zon.

Bluetooth bril AliExpress
Bluetooth bril (Afbeelding: AliExpress)

1,07 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan hier de 15 meest opvallende deals van de Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #216
Sluiten