Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #217

AliExpress staat bomvol met gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel én niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 217.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Cosplay helm

Durf jij je hoofd in een AliExpress-helm te stoppen die opent en sluit op een spraak-commando? Respect. Wij houden ons (hoofd) hier liever buiten. Het masker heeft verschillende functies, waaronder een ‘combat mode’. Die maakt je net zo sterk als Iron Man. O nee, toch niet. Wat de modus wel doet? Geen idee.

slim cosplay masker
Slim cosplay masker (Afbeelding: AliExpress)

434,48 euro

AliExpress topper: slimme wc-bril

Deze slimme wc-bril is speciaal bedoeld voor delicate billetjes. De wc-bril is namelijk van alle ‘gemakken’ voorzien. We zetten gemakken even tussen aanhalingstekens omdat we niet zeker weten of de massage, verwarmingsfunctie, bidet, de bipsdroger en muziekjes echt wat toevoegen aan je wc-bezoek.

slimme wc-bril AliExpress
Slimme wc-bril (Afbeelding: AliExpress)

75,08 euro

Bijzondere skates

Zie hier een paar bijzondere skates waar je zo het circus mee in kunt. Een bijzonder gevaarlijk paar skates. Deze dingen rollen en veren. Niet tegelijkertijd overigens. Dat is zelfs voor AliExpress iets te veel van het goede.

AliExpress skates
Skates met vering (Afbeelding: AliExpress)

150,14 euro

Sneakers met LED-licht

Jeuzes wat een flitsende sneakers zijn dit. Letterlijk. De Igxx 1989 sneakers brengen ons terug naar het jaar 1989. Of 2001. Of naar ieder ander jaar waarin LED-sneakers ook super, ehm, cool waren. Wij denken persoonlijk als we deze enorme boots zien aan het jaar 1969, waarin de maanlanding plaats vond.

LED-sneakers
Sneakers met LED-licht (Afbeelding: AliExpress)

65,18 euro

LED-handschoenen

We blijven nog even in de LED-sferen met deze gloeiende handschoenen met lichtgevende vingers. De handschoenen zijn super praktisch op de fiets: bedenk jezelf eens hoé zichtbaar je bent wanneer je je hand uitsteekt op de fiets met deze handschoen aan. Daarnaast zijn ze super opvallend in de discotheek. Zweethandjes gegarandeerd, maar zo worden je handen in ieder geval niet koud door een koud glas bier.

aliexpress LED handschoenen
LED-handschoenen (Afbeelding: AliExpress)

7,68 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan hier de 15 meest opvallende gadgets en apparaten van Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week, waaronder een budget e-bike, opblaasbaar bubbelbad, gaming headset en meer.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #217
Sluiten