Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 5 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #219

AliExpress staat bomvol met gadgets. Daarom zetten wij wekelijks een aantal deals voor je op een rij. Van te vreemde gadgets tot aan bizarre koopjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je wel én niet wilt hebben. Het is tijd voor nummer 219.

AliExpress koopjes en gadgets

AliExpress verkoopt veel. Heel veel. We begrijpen dan ook goed dat het online walhalla voor goedkope gadgets als een doolhof aanvoelt. Daarom helpen we jou wekelijks met het vinden van de meest opvallende koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress.

Smartwatch voor 6 euro

Voor een beetje smartwatch tel je al snel een eurootje of 80 neer. Minimaal. Niet als het aan Ali ligt. Daar kwamen we namelijk deze smartwatch tegen die maar zes euro kost. De Lamakokie, wat een lekkere naam, heeft vrijwel alle functies die je van een beetje smartwatch verwacht. Verwacht alleen niet de kwaliteit van een 80-euro smartwatch.

smartwatch AliExpress
Smartwatch (Afbeelding: AliExpress)

6,20 euro

AliExpress topper: Schoonmaakstokjes voor AirPods

Ali verkoopt verschillende schoonmaakstokjes voor AirPods. Wij noemen ze ook wel wattenstaafjes, tandenstokers en die kleine borsteltjes die je tandarts je al jaren adviseert te gebruiken maar wat je nog steeds niet doet. Handig? Misschien is het handiger om je oren een beetje schoon te maken. Dan hoeft het volume van je oordopjes ook niet op 10 te staan.

schoonmaakborsteltje AirPods
Schoonmaakborsteltjes voor AirPods (Afbeelding: AliExpress)

0,20 euro

Elektrische nagelvijl voor je huisdier

Wie zelf graag met geknipte, gevijlde en misschien ook gelakte nagels rondloopt mag diens trouwe viervoeter niet vergeten. Honden hebben ook nagels. En ook die moeten geknipt worden. Volgens Ali kun je dat prima zelf doen. Met deze elektrische nagelvijl verzorg je de manicure van je hond zelf. Dat is vast een gezellig momentje bonding, al kan het natuurlijk ook uitlopen in een flinke cat fight. Succes.

elektrische nagelvijl AliExpress
Elektrische nagelvijl voor de hond (Afbeelding: AliExpress)

10,97 euro

‘Professionele’ oor-piercer

Zelf je oren piercen lijkt ons geen idee. Zeker niet met deze ‘professionele’ oor-piercer van AliExpress. Wie zijn oren ooit professioneel, zonder aanhalingstekens, heeft laten piercen, weet dat dit apparaatje (aka stuk plastic) er alles behalve professioneel uitziet. Onze tip: geef iets meer dan 11 cent uit aan iemand die weet waar ‘ie mee bezig is. Dat scheelt je waarschijnlijk een ontsteking en bloemkooloor.

oor piercer AliExpress
‘Professionele’ oor-piercer (afbeelding: AliExpress)

0,11 euro

LED-sluier

Daar komt de bruid. Dankzij deze LED-sluier kan niemand daar omheen. Al is deze ehm, feestelijke, sluier misschien meer geschikt voor een fout Halloween-feestje dan voor een bruiloft. Behalve als je bruiloft een Halloween-thema heeft natuurlijk.

LED-sluier AliExpress
LED-sluier (Afbeelding: AliExpress)

11,83 euro

Meer AliExpress deals!

Wil je nog meer gadgets vinden? Bekijk dan hier de 15 meest opvallende deals van Aldi, Lidl, Kruidvat en Action van deze week.

Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!